SRBIJA PRESTIŽE JEDNU ZEMLJU EU PO VISINI PROSEČNE PLATE! Predsednik Vučić ima lepu vest i kad je cena struje u pitanju!

Autor:

Vesti

23.08.2021

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija će uskoro prestići Bugarsku, članicu EU, po visini prosečne plate, a ima i najnižu cenu struje u Evropi, naglasio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sednici Glavnog odbora PUPS-a održanoj u Sava centru.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandar Vučić kaže da uskoro prestižemo Bugarsku po visini plate

 

- Svi sve podrazumevaju u našoj zemlji, podrazumeva se da imamo najjeftiniju struju u Evropi, po platama pretičemo Bugarsku, za mesec, dva ili tri, onda se pitam zašto imamo najnižu cenu struje, a hoćemo je imati u budućnosti, a onda kažu: “Zatvorite termoelektrane” - rekao je predsednik.

On je podvukao da se neće dodvoravati bilo kome i da svaki normalan čovek razume zbog čega je Srbiji potrebna struja.

- Ja neću da se dodvoravam bilo kome, hoću da imamo struju. Mislim da to svaki normalan čovek razume. Onda kažu ne možete hidrocentrale, pa onda nemojte vetroparkove, pa zatvorite rudnike uglja, a kako ćemo da imamo struju? Danas samo dve zemlje u okruženju imaju struju, ostale uvoze - kazao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Branko

23.08.2021 12:21

Vraćamo se tamo gde nam je i mesto. Nekada smo bili mnogo bolji od Bugarske, to vreme se vraća. Radom se može sve postići.

Odgovori 18 8
Toma

23.08.2021 12:31

Lepo je kad cujes vesti koje govore da Srbija jača. Živela Srbija!

Odgovori 18 6
ZAvram

23.08.2021 14:27

Напредак Србије не види само онај, ко то и не жели! Срећом, они су шака јада!

Odgovori 14 0
Stefa

24.08.2021 12:34

Ubrzajte to jačanje Srbije.

Odgovori 14 0