NOVI IZAZOV - POMENI VUČIĆA VIŠE OD DANASA: Rafalna tajkunska paljba na predsednika Srbije!

Autor: Republika

Vesti

23.08.2021

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opsesija predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u medijima pod kontrolom opozicije dobija patološke razmere, otkriva Republika.

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ/S. STEVANOVIĆ

Vučić na meti Đilasovih i Šolakovih medija

Niskotiražni tabloid Danas, na čiju uređivačku politiku presudno utiče tajkunski dvojac Dragan Đilas-Dragan Šolak, na prvih sedam strana današnjeg štampanog izdanja čak šest puta pominje šefa države.

Posredno ili neposredno, kroz autorske tekstove ili intervjue sa dokazanim mrziteljima režima u Beogradu, Vučić je tako glavna meta napada celokupne informativne rubrike ovog gebelsovskog glasila.

Na otvarajućoj, drugoj strani Đilasovog i Šolakovog kvazi medija je intervju sa Draganom Šormazom u kome se pominje i predsednik Srbije, a koji nosi naslov - "Šormaz: Osuđujem Vulina sve i da ga Vučić podržava".

Slično je i na strani tri, koja je u potpunosti posvećena prvom čoveku države.

Tekst pod naslovom "Čišćenje stranke biće pažljivo da svi budu namireni", Danas se bavi SNS i njeni predsednikom, dok se i tekst "Kome će više odgovarati sporazum iz dijaloga bez stranaca" takođe bavi predsednikom države.

Na istoj strani je i kratak izveštaj o Vučićevim porukama na skupu Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS).

Tu, međutim, nije kraj, pošto je Vučić centralna ličnost i intervjuu sa Đorđem Trikošem, ekspertom za komunikacije na strani četiri Đilasovog i Šolakovog kvazi-medija.

Na kraju, na strani sedam je intervju sa novinarkom Danicom Vučinić, koja takođe na više mesta pominje predsednika.

Imajući sve navedeno u vidu, još jednom je potvrđena teza da Đilas i Šolak, kao i mediji koje kontrolišu, neće birati sredstva da napadnu aktuelnu vlast u Srbiji i njenog predsednika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Lea

23.08.2021 07:27

Ma psi laju karavani prolaze....

Odgovori 11 0
Saša

23.08.2021 07:31

Aleksandar Vučić je preporodio Srbiju, podigao je iz blata u koje su je gurnuli žuti. A kao što je poznato, žutima smeta jaka Srbija i napadima na Vučića, žele da je destabilizuju.

Odgovori 14 0
Nikola

23.08.2021 07:35

Opsednuti su čovekom koji radi neprestano i koji se bori za svoj narod. Verovatno im to i smeta.

Odgovori 14 0
Rade

23.08.2021 07:39

Nije bitno šta piše nego ko piše. Okupila sa šačica istomišljenika okupljena oko ličnih interesa i komentarišu predsednika koji danonoćno radi za svoju državu.

Odgovori 14 0