LANSIRANO JE, KRENITE U TOTALNI NAPAD! Đilasovskim botovima stigla direktiva: UDARITE NA JEDINSTVO SRBIJE I SRPSKE!

Autor: Republika

Vesti

07.08.2021

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska opozicija predvođena Draganom Đilasom demonstrirala je da je spremna na sve, pa i na izmišljanje najbrutalnijih laži, samo da se dokopa vlasti.

Foto: Tanjug/ST

Tepićeva i Đilas udaraju na jedinstvo Srbije i Srpske

Najpre izmisle vest, plasiraju je u svojim medijima, a onda botovima izdaju ultimativnu naredbu da krenu u totalnu ofanzivu na društvenim mrežama - tako bi se ukratko mogao opisati modus operandi jalove srpske u svakodnevnim pokušajima da zarade neki jeftin politički poen.

Poslednja u nizu takvih specijalnih operacija opozicije jeste i izmišljotina da se u Republici Srpskoj skupljaju glasovi za izbore u Srbiji.

Prema nedavnim pisanjima tajkunskih medija - čiji je glavni urednik ujedno i opozicioni lider - Dragan Đilas, u Loparama i Ugljeviku u Republici Srpskoj navodno se, za novac, skupljaju sigurni glasovi za Srpsku naprednu stranku i predsednika Aleksandra Vučića.

Sve to, prema pisanju gebelsovskim medija, navodno, koordiniše Milorad Dodik.

Da je reč o notornoj budalaštini svedoči i tvit potredsednika SNS Milenka Jovanova, koji je kao lako proverljivu naveo činjenicu da Dodikova politička organizacija u Ugljeviku i Loparama zapravo gotovo da ni ne postoji.

Dakle, teza o tome da Dodik Vučić u pomenutim mestima skuplja glasove nije ništa više od notorne laži.

Sa druge strane, lansiranje ove lažne vesti samo je prvi deo specijalne operacije koju je srpska opozicija povela protiv vladajuće stranke i predsednika.

Naime, nedugo pošto je ova vest puštena u etar, na društvenim mrežama krenuli su besprizorni napadi na jedinstvo Srbije i Republike Srpske, koje su Vučić i Dodik demonstrirali i tokom obeležavanja godišnjice zločinačke operacije Oluja.

Sramnu kolekciju tvitova Đilasovskih botova Jovanov je sabrao je u jedan tvit.

 

 

Ima li se u vidu ovako brutalan napad na Srbe sa obe strane Drine, jasno je šta je zapravo jedina opoziciona politika - ono što je Marinika Tepić proklamovala i rečju i delom (potpisom) - da su Srbi zapravo genocidni narod, a Republika Srpska genocidna tvorevina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Janko

07.08.2021 15:18

Svi lazu samo Vucic govori istinu!

Митрофан Фустић морија

07.08.2021 18:16

Опасна ова румунка Чобану. Да ли тако добро зна шта се дешава у румунији, као што шпијунира по српској територији. Ма не дамо да нам националне мањине креирају Српски свет. За крст часни и слободу златну.