DA LI VAM JE NEŠTO ČUDNO NA FOTOGRAFIJAMA DODIKA I VUČIĆA?! Dobro pogledajte, jedan detalj bi trebalo da vam zapadne za oko!

Autor: Republika

Vesti

04.08.2021

13:33

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na instagramu fotografiju sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, sa kojim uz druge zvaničnike Srbije i RS razgovara u Beogradu, primetivši jednu zanimljivost - da su on i Dodik u odelima iste boje.

Instagram/buducnostsrbijeav

Milorad Dodik i Aleksandar Vučić

- Interesantno da smo obukli odelo potpuno iste boje, što mislim da nam se u prethodnih nekoliko godina samo još jednom dogodilo - napisao je Vučić uz fotografiju sa Dodikom sa početka sastanka u Vili Mir.


Vučić je dodao da je važnije do toga da su nastavili razgovore o ekonomskoj saradnji Srbije i Srpske, problemima sa kojima se naš narod suočava, kao i o unapređenju sveukupne regionalne saradnje.

Instagram/buducnostsrbijeav

 

 

- Usled svih obaveza danas, Srbija i Srpska večeras će zajedno u Busijama obeležiti 26 godina od počinjanja zločinacke akcije Oluja, masovnih ubistava Srba i najvećeg etničkog progona na tlu savremene Evrope - dodao je Vučić.

U Vili Mir u toku je sastanak zvaničnika Srbije i RS, a nakon razgovora, očekuje se pres konferencija.

Komentari (1)

Loading
Julija

04.08.2021 20:32

Odelo je verovatno samo slucajnost, a ekonomska saradnja sa Srpskom od velikog znacaja.