DA LI VAM JE NEŠTO ČUDNO NA FOTOGRAFIJAMA DODIKA I VUČIĆA?! Dobro pogledajte, jedan detalj bi trebalo da vam zapadne za oko!

Autor: Republika

Vesti

04.08.2021

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na instagramu fotografiju sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, sa kojim uz druge zvaničnike Srbije i RS razgovara u Beogradu, primetivši jednu zanimljivost - da su on i Dodik u odelima iste boje.

Republika

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Milorad Dodik i Aleksandar Vučić

- Interesantno da smo obukli odelo potpuno iste boje, što mislim da nam se u prethodnih nekoliko godina samo još jednom dogodilo - napisao je Vučić uz fotografiju sa Dodikom sa početka sastanka u Vili Mir.

Vučić je dodao da je važnije do toga da su nastavili razgovore o ekonomskoj saradnji Srbije i Srpske, problemima sa kojima se naš narod suočava, kao i o unapređenju sveukupne regionalne saradnje.

Republika

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

 

 

- Usled svih obaveza danas, Srbija i Srpska večeras će zajedno u Busijama obeležiti 26 godina od počinjanja zločinacke akcije Oluja, masovnih ubistava Srba i najvećeg etničkog progona na tlu savremene Evrope - dodao je Vučić.


U Vili Mir u toku je sastanak zvaničnika Srbije i RS, a nakon razgovora, očekuje se pres konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Julija

04.08.2021 18:32

Odelo je verovatno samo slucajnost, a ekonomska saradnja sa Srpskom od velikog znacaja.