ORKESTRIRANI NAPADI NA VUČIĆA! Posle antisrpskih medija, na predsednika Srbije UDARILI I IZ SARAJEVA!

Autor: Republika

Vesti

21.08.2021

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U hajku na predsednika Srbije Aleksandra Vučića su se, posle medija pod patronatom Dragana Đilasa, uključili i oni iz Sarajeva.

Republika

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Predsednik Vučić na meti antisrpskih, ali i regionalnih medija

Ostrvili su se sa svih strana na predsednika Srbije Aleksandra Vučića! Sada su krenuli u orkestrirane napade i to samo zato što je Vučić istakao da neće da izruči Duška Kornjaču Bosni i Hercegovini, koja je za njim raspisala poternicu.

Kornjača, koji je bio ratni komandant opštine Čajniče, nalazi se u Srbiji, a priču o izručenju najpre su pokrenuli domaći antisrpski mediji, pod kontrolom Dragana Đilasa i njegovih pajtosa.

To je dalo vetar u leđa sarajevskim medijima, koji su se sada osilili i napadaju predsednika Srbije, tražeći od njega da krši zakon i Ustav svoje zemlje i isporučuje građane drugim zemljama bez ikakvog osnova.

- Po kom zakonu tražite od mene da hapsim Srbe? DOS-u je posao bio da šalje srpsko meso u kesama. Ja neću, a nemam ni pravo ni po jednom zakonu Republike Srbije. Ali ovi poslušni pričaju takve priče kako bi se dodvorili velikim silama, pa kažu, "Vučić štiti ratne zločince". Ne štitim, već poštujem neke principe. Ja više neću da slušam teorije kako Srbija ima najviše ratnih zločinaca. Ja je neću, neću takvu teoriju i ne možete mi ništa. Ne možete me naterati da vam verujem i slušam. Kada pobedite na izborima, tada ću vas poslušati. Kažite ljudima javno kakva je vaša politika, a ne po ambasadama jedno, a ljudima drugo - rekao je predsednik Vučić.

Naravno, sarajevski mediji sve vreme odbijaju da pišu o tome kako je Srbija tražila izručenje Nasera Orića, koji se tereti za svirepe zločine, ali su se tamošnje vlasti pozvale na zakone BiH i odbile izručenje.

Ono što bode oči je da samo u Srbiji postoje mediji koji rade protiv svoje zemlje. Nigde više u regionu nećete naći zemlju u kojoj mediji to čine, već su ujedinjeni u odbrani svoje države. Samo u Srbiji imate one koji rade protiv svoje države, ali to je zato što oni rade za propalu opoziciju na čijem čelu je Dragan Đilas.

Nikada nijedan političar, niti novinar iz Sarajeva nije tražio odgovornost Nasera Orića. Na drugoj strani, u Srbiji se već decenijama formira red za služenje stranim interesima i pljuvanje po sopstvenoj zemlji i narodu i neskriveno delovanje protiv interesa naroda i države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Pera

21.08.2021 12:57

Alija je bio saveznik i prijatelj bin Laden o čemu svedoče nemački novinari koi su videli njih dvojicu u kabinetu u sarajevu a erdogan lični prijatelj otkriva i njegovu vezu sa al kadom...a aliji rodbina ubijenih u srebrenici nikad nije dala da ode u potočare jer su znali da je on učestvovao u organizovanjau ubistava...dakle klinton i njegov šef jevrein kisindžer narezivanje su izetbegovićima Šta da rade markale srebrenica..da bi bombardovali i optužili srbe...

Митрофан Фустић Морија

21.08.2021 13:10

За крст часни и слободу златну.

Odgovori 10 2
Zoran J

21.08.2021 13:29

Nedamo bre na nasu zemlju i nas narod !

Odgovori 11 2
Tafa

21.08.2021 14:16

Uvek uz svoj srpski narod gde god da se nalazi

Odgovori 11 2