VUČIĆ DOBIO POSEBAN POKLON! Predsednik se oduševio, PA NATEGAO UZ APLAUZ! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

17.08.2021

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić danas obilazi zapadnu Srbiju, a tom prilikom je dobio i specijalan poklon.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić probao rakiju iz čuturice

Jedan od stanovnika Bajine Bašte, Darko Radovanović, uručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću specijalnu čuturu na kojoj je njegov lik.

Predsednik se oduševio poklonom i pitao Radovanovića da li je on rezbario, na šta je ovaj dao potvrdan odgovor, uz poruku da je on sedmo koleno koje se bavi tim zanatom.

Predsednik je on istakao da mora da proba i sadržaj čuturice, prekrstio se i popio gutljaj rakije.

Usledio je aplauz okupljenih meštana, na šta je Vučić rekao "Aplauz što dobro pijem", a neko od prisutnih je dobacio "i što dobro radite".

Vučić je potom istakako da je u prošlosti često dolazio u Bajinu Baštu, koja sada ima mnogo bolju infrastrukturu i puteve nego ranije.

- Bio sam u Bašti sa pokojnim Žućom Neškovićem, bio je mnogo dobar čovek i bilo mi je žao kada je umro. Sedeli smo kod jedne porodice i Žuća govori kako od 1945. sluša šuplje priče o auto-putu. I sad, posle toliko decenija praznih priča, ipak dođe auto-put - istakao je predsednik Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna3112

17.08.2021 10:39

Zaista divan i unikatan poklon