MINISTRE, SRAM TE BILO! Đukanović nikad oštrije kritikovao Stefanovića: Hrabrost vam nije jača strana, A SADA STE TO I DOKAZALI!

Autor: Republika

Vesti

05.08.2021

11:54

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović skinuo je rukavice i žestoko kritikovao ministra odbrane Nebojšu Stefanovića.

ST/A. NALBANTJAN, Tanjug/J. Mamaula, J. Ilić

 

Nakon što su mediji pod kontrolom Dragana Đilasa stali u odbranu Stefanovića, nadajući se da će moći da našteti rejtingu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, o čemu je Republika već pisala, Đukanović se oglasio na Instagramu.

I to žestokim rečima.

- Ministre, zar se makar malo ne stidite kada ovi moraju ovako da vas brane? Poznajemo se ministre toliko dugo i evo ja vas molim da izađete u javnost sa tim fasciklama koje bi navodno mogli da otvorite - naveo je Đukanović, a onda je nastavio dalje.

- Dajte da vidimo šta je to što imate. Meni se čini ministre da se vi ipak plašite da neko konačno ne zatvori fasciklu o vama i zato sopstveni strah držite tako što vam ovi objavljuju ovakve naslovne strane. Hrabrost vam ministre nikada nije bila neka jača strana, a to sada i dokazujete. Sram vas bilo - napisao je Vladimir Đukanović, član Predsedništva SNS.

instagram.com/printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading