VUČEVIĆ PODNOSI KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV VUČIĆA: Spreman je odgovor na laži tajkunskih medija!

Autor: Republika

Vesti

02.08.2021

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka (SNS) je saopštila da će potpredsednik Glavnog odbora naprednjaka Miloš Vučević podneti Republičkom javnom tužilaštvu u utorak krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića "povodom svih laži mafijaškog klana Veljka Belivuka i njima bliskih tajkunskih političara i njihovih medija u zemlji i inostranstvu."

Foto: Tanjug/T. VALIČ

 

 

- Kako bi građani i u sudskom postupku jasno videli sve dokaze, ko laže, zašto to čini, sve pipke ove mafijaške hobotnice, spregu ovog monstruoznog kriminalnog klana sa raznim političkim i drugim centrima moći, nakon čega će celokupnoj javnosti biti nedvosmisleno jasno zašto im je svima sve vreme zajednička meta predsednik Vučić - navodi se u saopštenju naprednjaka.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će podneti krivičnu prijavu protiv samog sebe.

Vučić je tako odgovorio na optužbe da su se on i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin tajno sastajali sa Veljkom Belivukom.

- Mene je prvo bilo sramota da odgovaram na laži ljudi, da smo se ja i Vulin tajno sastajali u stanu na Zvezdari, kao što smo uradili u slučjau Jovanjica, podnećemo krivičnu prijavu protiv sebe, spremni smo da odgovaramo i spreman sam da sebe unizim da odem na poligraf, ali se nadam i da će neki drugi otići na poligraf da pričaju o finansijama - rekao je Vučić i dodao:

Zna narod ko se ovde boti protiv kriminala i ko je stao mafiji za vrat. Za nas je interes da mafije ne bude, i kao što vidite ove godine nije bilo mafijaških ubistava ove godine - kazao je šef države.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading