JOVANA I ALEKSANDRA SU BILE NAJBOLJE DRUGARICE, ONDA JE RADOVIĆEVA ZAVELA VODITELJKINOG PARTNERA: Evo kako je puklo najveće prijateljstvo na estradi, JAVNOST U ŠOKU!

Autor: Republika

Zabava

02.08.2021

14:25

Bile su najbolje drugarice, a onda je puklo prijateljstvo zbog njega!

ST/V. LUKIĆ, D. Kadić

Aleksandra i Jovana

 

Aleksandra Radović i Jovana Joksimović nekada su gradile blizak odnos i veliko prijateljstvo. Ipak, njihov odnos srušio je muškarac, koji se godinama kasnije povukao iz njihovih života, međutim, drugarice više nikada nisu mogle da nastave tamo gde su stale.

U vreme njihovog bliskog prijateljstva, Jovana Joksimović bila je u dugogodišnjoj vezi sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim, sa kojim je bezmalo stala na ludi kamen. Veza je bila čvrsta, verenički prsten bio je na Jovaninoj ruci, a njenoj sreći radovala se i njena bliska prijateljica Aleksandra.

Ipak, baš u to vreme dogodio se sudbinski evrovizijski susret Jovane i Željka Joksimovića, koji je iznedrio najmoćniji bračni par, kada je medijsko nebo u pitanju. Ljubav se rodila već na prvi pogled, a kako je tada govorila Jovana, oboje su doneli odluku da na svoje veze stave tačku i prepuste se obostranim osećanjima.

- S jedne strane, i ja sam bila zauzeta, a i on (Željko) je bio. Nije lako doneti takve odluke, ali kad nema dece, te stvari su lakše. Moraš biti pošten prema sebi. Ma koliko to delovalo teško, onog trenutka kada se zaljubiš, ti si već prevario osobu s kojom si u vezi. Jednostavno, ne možeš ništa da uradiš. Kad si zaljubljen, ne planiraš svoj život tako da provodiš vreme s jednom osobom, nego razmišljaš gde ćeš da sretneš tu drugu osobu i sedneš s njom. To je ta istina koju stavljamo kao nešto što je primarno, a ne želimo da je čujemo. Mislim da je pošteno da kažeš osobi preko puta sebe da si se zaljubio i da vidimo šta ćemo - govorila je tada ona za medije, a prenosi Story.

Samo petnaest dana nakon veridbe 2008. godine, Jovana je ostavila Zeremskog. Bivši emotivni partner Jovane Joksimović nije zadugo ostao sam, njegovo srce osvojila je niko drugi do Jovanina najbolja drugarica, pevačica Aleksandra Radović, koja je sa Zeremskim dobila ćerku Ninu. Iako je samo mesec dana nakon rođenja ćerke, ljubavi Aleksandre i Zeremskog došao kraj, Aleksandra Radović i Jovana Joksimović više nikada nisu uspele da obnove preko noći srušeno prijateljstvo.

Komentari (0)

Loading