(VIDEO) ISPLIVAO RAZGOVOR JOVANE JEREMIĆ I KARLEUŠE: Nećete verovati šta je voditeljka rekla JK, NJENA REAKCIJA ŠOKIRALA SVE!

Autor:

Zabava

10.07.2021

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuo snimak voditeljke i pevačice koji je sve ostavio u šoku!

Foto: Instagram/printscreen
Jovana Jeremić i JK

Jelena Karleuša i Jovana Jeremić našle su se u istoj emisiji pre 11 godina, a snimak sada kruži mrežama.

Jelena Karleuša i Jovana Jeremić jednom prilikom su se našle u istoj emisiji, i to 2011. godine, kada je voditeljka sedela u publici i tada još nije bila deo javne scene.

Jovana je poznata po svojim stavovima i izjavama, a nedavno se pisalo i da će ući u Zadrugu 5. Pre jedanaest godina Jelenu je u emisiji pitala za savet kako da ima savršene trbušnjake kao ona.

"Ona me fascinira. Jelena, ja stvarno ne mogu da verujem da onako dobre trbušnjake imate, a da ništa ne trenirate", rekla je Jovana.

"Ne moraš da mi persiraš. To je samo kada uvučem stomak, kada pustim stomak, to nije tako. Ali i sa uvučenim stomakom treba imati takve trbušnjake. Poenta je kada ti 24 sata držiš uvučen stomak, ti trbušnjaci prosto moraju da počnu da rade", odgovorila joj je Jelena.

Pogledajte snimak:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading