ŠTA SE IZA BRDA VALJA: Stefanović postao glavna zvezda medija pod kontrolom opozicije!

Autor: Republika

Vesti

05.08.2021

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane i nekadašnji ministar unitrašnjih poslova Nebojša Stefanović nova je zvezda medija pod kontrolom opozicije!

Republika

Foto: Tanjug/J. MAMULA/printscreen

Nebojša Stefanović

O tome najbolje govori naslovna strana novog broja niskotiražnog tabloida Nova, koji je kao glavnu najavu objavio tekst o navodnim fasciklama koje tobože čuvaju ministra Stefanovića.

Uz to, tajkunski mediji koji se štampaju u Hrvatskoj, tvrde da Stefanović čuva podatke  o slučaju "Savamala" kao i o saobraćajnoj nesreći u Doljevcu, što ga, kako tvrde đilasovski propagandisti, štiti od zakona.

Međutim, prema pisanju Informera, samo je pitanje vremena kada će nadležni državni organi da otvore, ali i da zatvore sve fascikle, kada će i Stefanović i svi ostali da se suoče sa zakonom i posledicama onoga što su radili.

- Ozbiljne istrage su u toku i biće sasvim ozbiljnih rezultata - navodi Informer.

Kako se ističe, sa "poznanijem prava" uskoro suočiti i druga sada omiljena đilasovska medijska junakinja - Dijana Hrkalović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading