VUČEVIĆ O JEREMIĆEVOJ BLAMAŽI: Nisu očekivali da će ih VUČIĆ DETONIRATI!

Autor: Republika

Vesti

25.06.2021

13:31

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević oglasio se povodom današnjeg upada Vuka Jeremića i njegovih sledbenika u Predsedništvo Srbije.

Tanjug/J. PAP
Miloš Vučević

Da podsetimo, danas je Vuk Jeremić zajedno sa svojim pajtosima Vladimirom Gajićem i Borom Novakovićem upao u Predsedništvo Srbije pozivajući na linč predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Međutim, na njihovo vandalsko ponašanje predsednik Vučić odgovorio je onako kako oni nisu očekivali.

Naime, predsednik Srbije je sišao sam pred njih, bez ikakvog obezbeđenja i pozvao ih da ispune ono što obećavaju, ako smeju, da ga linčuju. Rekao im je da su lopuže i najgori kriminalci.

Tim povodom oglasio se i Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević istakavši da ta banda lažova i kriminalaca koju predvodi Vuk Jeremić žele samo da izvedu marketinški manevar, jer pred Vučićem oni se tresu od straha - ističe Vučević.

 

 

- Svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše". A "junaci" ove današnje komedije koju su sami napravili upadom u Predsedništo Srbije su Vuk Jeremić, Bora Solunac Novaković i Vladimir Gajić. I sada je potpuno jasno kakve su to "junačine", i kakva je to banda lažova i kriminalaca koja se ispred kamera svojih medija busa u prsa, a kada izađu među ljude plaše se sopstvene senke. Došli oni da izvedu marketinški manevar i napadnu predsednika Vučića, da ga linčuju. Ali jedino što nisu očekivali je da će predsednik Vučić izaći pred tu grupu "junačina", sam, bez obezbeđenja. I da će ih totalno detonirati. Lopuže i kriminalci koji se samo na svojim medijima junače, prete i lažu o predsedniku i njegovoj porodici, počeli su da zapomažu i tresu se od straha kada im je taj isti predsednik izašao na crtu - čistim obrazom na sav glib kojim su oni namazani. I nisu mu odgovorili ni na jedno pitanje o tome koliko su ukrali od građana Srbije, i u kakvom užasu su zemlju ostavilo dok je njom harala njihova žuta banda. Valjda ni sami ne znaju koliko su se nakrali od naroda. A i bili su paralisani od straha kada im se pred očima pojavio predsednik Srbije, kompleks svih njihovih kompleksa, čovek zbog kojeg je danas ponosno reći ko si i odakle si. Ne samo da su lopovi i prevaranti, i najveća politička ološ, nego su još jednom pokazali kakve su kukavice. Možda ih suze spasu od današnje bruke. Srbija ide bez stajanja. Bravo za našeg predsednika Aleksandra Vučića.

Komentari (3)

Loading
Mina

25.06.2021 14:58

Vucica nikada nisu zanimale provokacije i nikada nije padao na njih,uzalud pokusavaju da ga pomere sa vrha drzave, jedino mogu na izborima da pokazu svoje pravo lice.

Rale

25.06.2021 22:19

Jeremić Vuk je prva dvorska luda Srbije.

Vesna

25.06.2021 23:48

Vucic ih dostojanstveno i kulturno rašrafio.