(VIDEO) DA SRCE PREPUKNE OD TUGE: Svima omiljena pesma tragično nastradale KSENIJE PAJČIN JE BILA POSVEĆENA POSEBNOJ OSOBI, SVI GA ZNATE!

Autor:

Zabava

25.06.2021

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pesma tragično nastradale Ksenije posvećenja posebnoj osobi!

RepublikaFoto: youtube.com
Ksenija Pajčin

Prerano nastradala Ksenija Pajčin, jedna od najzapamćenijih dama na našoj estradi, najsmelijih pevačica, oduvek je bila meta raznih tračeva obzirom na njenu nesvakidašnju atraktivnost.

Prelepa Ksenija imala je mnogo burnih veza u životu, nažalost ona najburnija, bila je i poslednja. Njen tadašnji dečko, maneken, Filip Kapisoda, ubio ju je 16. marta 2010. godine, nakon čega je i sebi oduzeo život.

Karijeru je počela kao igračica, i kasnije u njenim spotovima, nije odustajala od svog prvog poziva. Imala je mnogo hitova, zanimljivih i provokativnih pesama. Svojevremeno, najveću pažnju je podigla pesma “Sviđa mi se on” za koju se pričalo da je posvećena legendarnom fudbaleru Peđi Mijatoviću u koga je navodno Ksenija bila zaljubljena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading