ONA JE LEPŠA OD MARINE: Darkova majka otkrila detalje odnosa njenog sina I BARBARE!

Autor:

Zabava

25.06.2021

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila detalje odnosa njenog sina sa Babarom!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ, E/Stock/Č. Vukojičić
Majka Darka Lazića se oglasila i progovorila o Barbari!

Kako se piše u domaćim medijima, pevač Darko Lazić uživa u ljubavi sa novom devojkom, njegovom koleginicom Barbarom Bobak. Iako se Darko oglasio i rekao da to nije istina, odnosno da nije sa njom, njegova majka Branka je imala komentar.

Ona je istakla da Barbaru nije upoznala, ali da joj je po onim što je videla na fotografijama u medijima, lepša od Marine.

– Nisam upoznala tu devojku, u Brestač je nije dovodio. Ko zna da li je sve to istina. Ja takve stvari ni ne pitam sina, niti on bilo šta priča. On je sada u Nemačkoj, ne znam ni kad će se vratiti, bolje mu je tamo, šta da radi ovde? Imam unuke, to mi je najbitnije. Videla sam tu Barbaru, Barbiku ili kako se već zove po internetu sinoć, pišu da liči na Marinu. Meni ne liči uopšte, lepša mi je od nje, ali dok mi Darko ne kaže da su zajedno, ne verujem u te priče – završava Branka Lazić za „Kurir.rs“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading