NAGRADNA IGRA "UZMI RAČUN I POBEDI" I OVE GODINE! Sjajne vesti - stanovi kao nagrada, a slede i NOVINE!

Autor:

Vesti

02.03.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremite račune!

NAGRADNA IGRA "UZMI RAČUN I POBEDI" I OVE GODINE! Sjajne vesti - stanovi kao nagrada, a slede i NOVINE!

Foto: Printscreen/https://www.uzmiracun.rs/-nagradna-igra-2023

Usled ogromnog interesovanja javnosti i uspeha nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", koja je prethodne godine prvi put realizovana u digitalnom obliku, Vlada Republike Srbije odlučila je da u 2024. godini pokrene novi godišnji ciklus ove igre.

Prethodne godine, više od milion građana je kreiralo svoje naloge i poslalo impresivnih 285.798.140 fiskalnih računa. "Novosti" navode da se anticipira početak prvog kruga nagradne igre za kraj aprila ili početak maja, pri čemu će izvlačenje ponovo biti direktno prenošeno na RTS1.

Kao i prethodno, najveće nagrade za srećne dobitnike biće stanovi u Beogradu, pri čemu će u svakoj emisiji biti dodeljena po dva stana, ukupno deset stanova u ovoj fazi igre.

Nagradna igra će se ponovo sprovoditi kroz aplikaciju "Uzmi račun i pobedi". Budući da su svi nalozi i uneti računi izbrisani radi zaštite privatnosti, učesnici će morati da registruju nove naloge kako bi mogli da učestvuju.

- U ovom trenutku građani mogu da provere validnost računa, ali ne i da ih unose u aplikaciju, jer nagradna igra još nije počela. Svakako preporučujemo građanima da uzimaju i čuvaju fiskalne račune. a spremamo i neke novine, o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni - rečeno je iz Ministarstva finansija. 

Kao i ranije, izvlačenje srećnih dobitnika emitovaće se na prvom programu RTS.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading