PAO SISTEM INTEZA BANKE U SRBIJI! Građani ne mogu ni da plate karticom ni da podignu novac!

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

13.01.2024

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici su prijavili da im nije moguće pristupiti aplikaciji.

PAO SISTEM INTEZA BANKE U SRBIJI! Građani ne mogu ni da plate karticom ni da podignu novac!

Foto: Promo foto

Banka Inteza obavestila je svoje korisnike o trenutnom zastoju u radu njihove aplikacije i digitalnog bankarstva, što je rezultiralo problemima u obavljanju transakcija.

Prema obaveštenju koje je banka podelila na svojim društvenim mrežama, od jutros ne rade plaćanja platnim karticama na određenim fizičkim i online prodajnim mestima, kao ni isplate i uplate gotovine na bankomatima.

- Naše kolege intenzivno rade na rešavanju ovih problema kako bismo što pre omogućili neometano obavljanje transakcija platnim karticama i korišćenje usluga putem digitalnih kanala - navelo je obaveštenje iz Banke Inteza.

Korisnici su prijavili da im nije moguće pristupiti aplikaciji, a kao upozorenje se pojavljuje poruka "interna serverska greška". Banka radi na identifikaciji i rešavanju problema kako bi se normalizovao rad sistema i omogućile neometane finansijske transakcije.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading