SAMO NA NIS-ovim PUMPAMA: Platite gorivo bez izlaska iz automobila!

Autor:

Vesti

31.10.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drive.Go mobilna aplikacija nudi pogodnost „Moja firma“ koja podrazumeva da na vašu imejl adresu stigne fiskalni račun, sa PIB-om ili bez njega, te na taj način olakšava pravdanje troškova.

SAMO NA NIS-ovim PUMPAMA: Platite gorivo bez izlaska iz automobila!

Foto: NIS

Uvođenje inovacija u poslovanje postalo je uobičajna praksa svih velikih kompanija.

Međutim, kada te inovacije imaju i praktičnu primenu za potrošače, njihov značaj postaje još veći.

Upravo ovim se vodi kompanija NIS, kojoj su potrošači uvek u fokusu, te konstantno teži da unapredi i olakša korišćenje svojih usluga. 

Jedna od takvih usluga, koja ujedno i štedi vreme jeste Drive.Go mobilna aplikacija uz pomoć koje možete bez odlaska na kasu platiti gorivo koje ste natočili.

Pored toga, Drive.Go mobilna aplikacija nudi pogodnost „Moja firma“ koja podrazumeva da na vašu imejl adresu stigne fiskalni račun, sa PIB-om ili bez njega, te na taj način olakšava pravdanje troškova.

Ono što je ključna prednost pomenute aplikacije jeste da je njeno korišćenje veoma jednostavno, a sve što treba da uradite jeste da je preuzmete za svoj mobilni uređaj. Možete je pronaći na Google Play, Apple Store ili Huawei App Gallery, a najnovija verzija (3.0.3), ima i novu funkcionalnost – „Moj auto“.

U okviru ove opcije u aplikaciji možete uneti sve neophodne podatke poput roka važenja saobraćajne i vozačke dozvole, kao i polisu osiguranja, a takođe možete podesiti da dobijete podsetnik za važenje unetih dokumenata. 

Drive.Go mobilnu aplikaciju preuzelo je preko 300.000 potrošača. Da li ste i Vi među njima?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading