STAN NA VRAČARU ILI ŠEST PARCELA U ČAČKU: Uskoro licitacija građevinskog zemljišta u gradu na Moravi, rok za prijave počeo da teče

Autor:

Vesti

25.10.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početna cena za najmanju, samim tim i najjeftiniju parcelu je 1,3 mliona dinara, dok je početni iznos za najskuplju 36.6 miliona dinara.

STAN NA VRAČARU ILI ŠEST PARCELA U ČAČKU: Uskoro licitacija građevinskog zemljišta u gradu na Moravi, rok za prijave počeo da teče

Foto: Rina

Grad Čačak oglasio je na prodaju šest parcela građevinskog zemljišta koje se nalaze u njegovom vlasništvu. Četiri parcele nalaze se u centru grada, dok su druge dve u Atenici i Trbušanima. Najveća parcela prostire se na površini od 1.467 kvadratnih metara, a najmanja na 212.

- Parcele su pogodne za izgradnju poslovnih, infrastrukturnih i objekata javne namene, ugostiteljske, verske i infrastrukturne objekte. Početna cena za najmanju, samim tim i najjeftiniju parcelu je 1,3 mliona dinara, dok je početni iznos za najskuplju 36.6 miliona dinara - potvrđeno je za RINU.

Ako se uzmu u obzir početne cene svih parcela pronuđenih na prodaju, grad Čačak od prodaje bi mogao da inkasira oko 670.000 evra.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objavljivanja ovog oglasa, zaključno sa 23. novembrom 2023. godine. Javno nadmetanje za kupovinu oglašenih parcela održaće se u januaru.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading