"Moj krov" za siguran dom

Autor:

Vesti

06.09.2019

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znamo koliko je važan dom, a to ne znači samo kuću ili stan, već i svu ljubav i snagu koja je uložena kako bi bio udoban. U tome leži njegova vrednost. Zato je važno da ga zaštitite od svih nepogoda koje mogu da se dogode. Nažalost, razbojništva i požari su realnost i ne postoji način da se oni izbegnu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ono što je moguće uraditi je osigurati se kako bi u navedenim slučajevima sve prošlo sa najmanjim posledicama. Osiguranje "Moj krov" je jedan od načina da svom domaćinstvu pružite sveobuhvatnu i neophodnu zaštitu u samo tri klika. Posetom e.Triglav/moj-krov/ na raspolaganju vam je Standard i Premium paket koji osigurava imovinu, i to na brz i jednostavan način, a plaćanje se vrši platnim i kreditnim karticama.

Prilikom zaključenja osiguranja neophodno je uneti osnovne podatke o kući ili stanu i to: adresu, kvadraturu, spratnost kao i godinu izgradnje, ali i lične podatke o ugovaraču osiguranja i osiguraniku. Nakon unosa svih neophodnih informacija, u veoma kratkom roku isporučuje se informacija o godišnjoj premiji osiguranja.

Za sve nedoumice u vezi sa procedurom online polise osiguranja domaćinstva „Moj dom“ na raspolaganju je Korisnički kontakt centar koji je moguće kontaktirati svakog radnog dana od 8.00 do 16.30 časova pozivom na broj 011/3305 150.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.