(FOTO) Srpski telegraf na Sajmu nautike: Najskuplje jahte prve "otplovile"

Autor:

Vesti

01.03.2019

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpaprenije jahte planule su su prvog dana Sajma nautike u Beogradu, iako je najskuplja koštala čak 680.000 evra!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ovo luksuzno plovilo je zatvorenog tipa, a njegova unutrašnjost je poput mini-kuće. Kranči T36, kako se zove ova jahta, ima kuhinju, dnevni boravak i dve spavaće sobe sa ležajevima. Sličan njoj je i takozvani kruzer kranči Z35, koji je prodat za 540.000 evra. U ovom luksuznom vozilu, pored toaleta i kuhinje, nalaze se i spavaće sobe u kojima može da noći čak petoro ljudi.

100 izlagača učestvuje na sajmu

Čamac koji je na ovogodišnjem, 41. Sajmu nautike, lova i ribolova privukao ogromnu pažnju posetilaca i ljubitelja plovidbe bio je takozvani sundancer 320, čija vrednost sa kompletnom opremom dostiže oko 350.000 evra. 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ova jahta takođe je prodata već prvog dana. Kako objašnjavaju prodavci ovog luks modela, u pitanju je čamac "dva u jedan", koji se sastoji od kruzera i takozvanog boat rivera koji ima tri ležaja.

Na ovogodišnjem Sajmu u Beogradu, koji je otvorio Veljko Kovačević, pomoćnik ministra zadužen za plovni saobraćaj, predstavljeno je više od 100 izlagača, a posetioci će moći da ih obiđu do 5. marta.

Čamac za 685 evra

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Oni koji nisu u mogućnosti da izdvoje basnoslovno velike svote novca kako bi uživali na reci i plovidbi na Sajmu mogu da nađu i te kako povoljnija plovila. Gumeni čamac možete da pazarite i po ceni od 685 evra, a za one malo bolje, iz džepa morate da izdvojite od 900 do 1.800 evra. Ovi čamci mogu da prime do četiri putnika, a imaju po dve komore.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading