Premijera Nigorovog spota "Samo jedan put" oduševila publiku

Autor: A.A.

Vesti

15.11.2018

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agencija za bezbednost saobraćaja sinoć je u "Siti holu" u Bulevaru kralja Aleksandra promovisala pesmu "Samo jedan put" koju izvodi popularni pevač Igor Lazić Nigor. Ova pesma za cilj ima podizanje svesti kod ljudi, a naročito mlađih generacija o tome kako opasno i neodgovorno ponašanje u saobraćaju i izazivanje sudbine može imati tragične posledice.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Glumci u spotu

"Samo jedan put" simbolizuje život, a u spotu koji je sinoć premijerno prikazan mogu se videti razna opasna ponašanja u saobraćaju u kojima se može prepoznati veliki broj mladih, u kojima akteri ne ugrožavaju samo svoj već i tuđe živote, a pogrešne odluke u saobraćaju se u deliću sekunde plaćaju životom.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Igor Lazić i Nenad Okanović

Promocija je okupila u "Siti holu" veliki broj ličnosti iz sveta umetnosti, ekonomije, politike, a prisutne je prilikom premijere spota pozdravila i v. d. direktora Agencije za bezbednost saobraćaja Jasmina Milošević, da bi se posle prikazivanja publici predstavio Nigor zajedno sa glumcima ovog sjajnog i pre svega poučnog spota.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ

v. d. direktora Agencije za bezbednost saobraćaja Jasmina Milošević

 

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Jedan od gostiju na promociji - Saša Milošević Mare

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading