AKO DOBIJEM KECA, DRAGA NASTAVNICE IDEŠ U STRAZBUR! Ovaj sastav će vas NASMEJATI DO SUZA!

Autor:

Vesti

03.09.2018

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kako sam proveo raspust" je sastav koji nas je sve dočekivao u školskim klupama. Tu kreće snebivanje, šta napisati, da li otkriti da si bio kod babe u selu i plastio seno, dok su drugi išli na more u Grčku? Da li reći da si sedeo kući ili jednostavno izmisliti nešto što će opuševiti razred? Sve u svemu učiteljice su imale pune ruke posla, a kako nove generacije dolaze imaće ih još više, jer deca polako počinju da shvataju da je leto njihovo vreme za odmor, pa neće otkriti mnogo...

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tako je jedan sastav osnovca postao hit na društvenim mrežama i podsetio nas na školske dane, na one lepe i one manje lepe.

A korisnici društvenih mreža rado ga dele i komentarišu, a tekst ide ovako:

- Kako sam proveo raspust - nikoga ne treba da zanima. Ovo je moja lična stvar, kao što je i leto – moje lično vreme za odmor, i ne moram za to polagati račune u ovom sastavu.

Treba da se poštuju ljudska prava! Ako dobijem keca iz ovog sastava, onda ćemo se, draga moja nastavnice, videti u Sudu za ljudska prava u Strazburu.

Dobićete poziv od njih, a ja ću već biti tamo u vezi drugog posla. Kojeg – i to je moja lična stvar i nikog ne treba da zanima - pisašlo je u presmešnom sastav koji se nadamo da nije niko od roditelja smislio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading