ČAČANI U STRAHU! Psi lutalice terorišu OVAJ kraj: Ogromni su i krupni, velikih čeljusti!

Autor:

Vesti

07.04.2024

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već nekoliko puta prijavljivali nadležnim službama problem.

ČAČANI U STRAHU! Psi lutalice terorišu OVAJ kraj: Ogromni su i krupni, velikih čeljusti!

Foto: Shutterstock

Stanovnici čačanskog naselja Ljubić već danima su u strahu od pasa lutalica koji se neretko nalaze u neposrednoj blizini njihovih kuća. Za sada na svu sreću, još uvek u potrazi za hranom, nisu napali same meštane, ali su ipak pričinili štetu.

- Ogromni i krupni, velikih čeljusti šetaju naseljem usred bela dana. Medjutim, na svu sreću na njihovoj meti nisu se našla deca, već obuća koju kradu ljudima ispred kućnog praga. Odnose patike i cipele, koje posle u većini slučajeva ne možemo ni da nađemo, ili ako ipak to uspemo potpuno su uništene. To i ne bi bilo toliko strašno, da se ne plašimo da će jednog dana gladni napasti i nekog od prolaznika. U ovom kraju ima puno male dece - kaže za RINU jedan od meštana.

Dodaje da su već nekoliko puta prijavljivali nadležnim službama problem sa kojim se već nedeljama suočavaju ali nažalost bezuspešno.

Nadležne ekipe su dolazile nekoliko puta, ali nisu uspeli da ih lociraju. Poslednji put kada su izlazili na teren, na sugerisanje komšija da se psi nalaze neposredno u šumi pored samih kuća, rekli su da nisu nadležni da pretrazuju šumski prostor iako je to na oko 50 metara od kuće, dodaju meštani.

U proteklom periodu, psi su odneli na desetine pari obuće, što je izazvalo materijalnu štetu koja prelazi 100.000 dinara kada se sve sabere. Ovaj problem je postao sve učestaliji i izaziva veliku zabrinutost među lokalnim stanovništvom. Građani su primetili da psi redovno ulaze u dvorišta i terase kako bi odneli obuću, ostavljajući vlasnike bez potrebnih cipela i sandala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading