BRUKA I SRAMOTA! UDARIO DEVOJČICU NA PEŠAČKOM PRELAZU, PA POBEGAO: Pre nego što se dao u beg, izašao iz vozila i rekao nešto što je SVE RAZBESNELO!

Autor:

Vesti

24.02.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto da pruži pomoć, vozač je, nakon što je devojčica ustala, optužio je za incident i zatim pobegao sa lica mesta.

BRUKA I SRAMOTA! UDARIO DEVOJČICU NA PEŠAČKOM PRELAZU, PA POBEGAO: Pre nego što se dao u beg, izašao iz vozila i rekao nešto što je SVE RAZBESNELO!

Foto: Shutterstock

Ponašanje pojedinih vozača u Beogradu izaziva ogorčenje i nezadovoljstvo kod mnogih građana. Bahato parkiranje, nepoštovanje saobraćajnih propisa i čak beg nakon udaranja pešaka samo su neki od primera lošeg ponašanja u saobraćaju.

Incident na Čukarici

Pre nekoliko dana, na Čukarici, dogodio se jedan od takvih incidenata.

Četrnaestogodišnja devojčica udarena je automobilom na pešačkom prelazu u ulici Blagoja Parovića. Iako semafor nije radio, vozač iz suprotnog pravca zaustavio se kako bi devojčica prešla ulicu. Međutim, vozač iz druge trake nije reagovao na vreme i udario je devojčicu. Umesto da pruži pomoć, vozač je, nakon što je devojčica ustala, optužio je za incident i zatim pobegao sa lica mesta.

- Rekao je da je ona kriva - navodi se u objavi na instagramu. 


Ovaj događaj izazvao je oštru osudu kod mnogih građana koji su putem društvenih mreža izrazili svoje nezadovoljstvo i zaprepašćenje ovakvim postupkom vozača. Mnogi su istakli nedostatak empatije i odgovornosti kod vozača, naglašavajući da je neophodno preuzeti odgovornost za svoje postupke u saobraćaju.

Ovaj incident dodatno ukazuje na potrebu za većom pažnjom i odgovornošću vozača u saobraćaju, posebno kada su u pitanju pešaci i poštovanje saobraćajnih propisa.

Reakcije građana

Građani su izrazili ogorčenje povodom ovog događaja, ističući da je ponašanje vozača nedopustivo i da takvo bahato ponašanje može imati ozbiljne posledice po bezbednost u saobraćaju. Mnogi su naglasili da je neophodno veće poštovanje saobraćajnih propisa i solidarnost među učesnicima u saobraćaju kako bi se smanjila mogućnost ovakvih incidenata.

Ovaj događaj još jednom skreće pažnju na važnost edukacije i promocije bezbedne vožnje, kako bi se smanjila incidencija saobraćajnih nesreća i unapredila bezbednost u saobraćaju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading