NEMOJTE VIŠE DA PIŠETE O NAMA I NAŠEM SIRUPU: Oglasila se kompanija PharmaSwiss

Autor:

Vesti

28.01.2024

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija PharmaSwiss se oglasila povodom informacija koje su izašle u javnost.

NEMOJTE VIŠE DA PIŠETE O NAMA I NAŠEM SIRUPU: Oglasila se kompanija PharmaSwiss

Foto: shutterstock

Na tekst "PREPISUJU BEBAMA LEK SA OTROVOM! Roditelji, dobro pogledajte sastav - kancerogeni zaslađivač u sirupima koje svaki dan koristite!" koji je objavljena na portalu Republika.rs 25.01.2024. godine reagovala je kompanija PharmaSwiss njihov tekst prenosimo u celosti:

Molimo da hitno uklonite objavu sa portala Srpskog Telegrafa REPUBLIKA, a u kojoj se pominje kompanija PharmaSwiss i lek kompanije Cefzil, a koja se nalazi na sledećem linku:

PREPISUJU BEBAMA LEK SA OTROVOM! Roditelji, dobro pogledajte sastav - kancerogeni zaslađivač u sirupima koje svaki dan koristite! (republika.rs)

Imajući u vidu da se u navedenom tekstu neosnovano pominje privredno društvo PharmaSwiss, i lek Cefzil u negativnom kontekstu, molimo vas da se isti hitno uklone (kako tekst, tako i slike pakovanja i informacija sa pakovanja leka Cefzil), kako sa on-line portala REPUBLIKA, na gorenavedenom linku, tako i sa svih drugih linkova i medija, on-line ili štampanih izdanja REPUBLIKA i/ili Srpskog telegrafa, kako bi se sprečio nastanak nenadoknadive štete kako za kompaniju PharmaSwiss, tako i za korisnike terapije lekom Cefzil, usled neproverenih I neosnovanih tvrdnji.

Molimo vas da u buduće ni na koji način ne objavljujete niti koristite nazive privrednog društva PharmaSwiss doo Beograd ili njegovih povezanih društava, niti nazive ili slike, kao ni informacije o bilo kom leku ili drugom proizvodu, za koji je PharmaSwiss ili bilo koje povezano društvo PharmaSwiss-a nosilac dozvole ili distributer, ili nosilac prava na zaštićenom nazivu (žigu), uključujući ali se neograničavajući na lek Cefzil, sem ako za isto nemate izričito pismeno odobrenje ovlašćenih predstavnika PharmaSwiss-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading