KONKURISALA ZA RIJALITI "ELITA" I SLIKA SE POLUGOLA! Ko je starleta koja je napravila SKANDAL U DOMU ZDRAVLJA U NIŠU! (FOTO)

Autor:

Vesti

21.01.2024

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nešić je dodala da je video snimak "ponižavajuć" za medicinsku struku, a na njemu se vidi oskudno odevena pacijentkinja kako sedi i pozira za stolom, na mestu koje je namenjeno medicinskim sestrama.

KONKURISALA ZA RIJALITI "ELITA" I SLIKA SE POLUGOLA! Ko je starleta koja je napravila SKANDAL U DOMU ZDRAVLJA U NIŠU! (FOTO)

Foto: instagram/printscreen/Katarina Đorđevićkayabre

Pomoćnica direktora Doma zdravlja u Nišu Danijela Nešić, danas je najavila preduzimanje zakonski predviđenih mera protiv pacijentkinje Katarine Đ. zbog provokativnih i uvredljivih fotografija i video zapisa napravljenih tokom pauze u jednoj od intervencija službe opšte medicine, kao i u prostorijama zdravstvene ambulante "Donja Vrežina".

 

 

Starleta Katarina Đ. izazvala je veliku pažnju javnosti deljenjem snimaka na kojima se može videti kako oskudno odevena sedi za stolom namenjenom medicinskim sestrama, premešta kosu i drži medicinske aparate. Ovi postupci izazvali su oštru osudu i podigli prašinu u javnosti.

 

 


Danijela Nešić istakla je da je pacijentkinja došla na intervenciju opšte medicine sa nalogom za injekcije, ali da je svojim postupcima nanela veliku štetu ugledu Doma zdravlja Niš. U objavi na Fejsbuku, Nešić je jasno navela da će biti preduzete određene mere u skladu sa zakonom zbog ponižavajućeg sadržaja koji je Katarina Đ. podelila na društvenim mrežama.

Nešić je dodala da je video snimak "ponižavajuć" za medicinsku struku, a na njemu se vidi oskudno odevena pacijentkinja kako sedi i pozira za stolom, na mestu koje je namenjeno medicinskim sestrama.

Poznata po učešću na kastingu za rijaliti "Zadruga", Katarina Đ. je svojim postupcima izazvala burne reakcije svojih pratioca na društvenim mrežama. Njena opuštena reakcija na sugestiju da uđe u rijaliti dodatno je podgrejala interesovanje javnosti.

Njeni pratioci, na Instagram profilu jednom prilikom su je pitali u vezi toga.

- Kajo, uđi u Zadrugu, razbucaj tamo sve - glasio je komentar na koji je ona odgovorila kratko sa "haha".

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading