"FULJO, KAD MOGU PO MRAKU DA BANEM DA TI IZREŠAVAM STAN" Devojka iznajmila stan na Karaburmi, pa doživela HOROR: Jezive uvrede koje je dobila od stanodavca preplavile društvene mreže (FOTO)

Autor: D.B.

Vesti

27.12.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je porasla potražnja stanova za izdavanje, porasle su i cene.

"FULJO, KAD MOGU PO MRAKU DA BANEM DA TI IZREŠAVAM STAN" Devojka iznajmila stan na Karaburmi, pa doživela HOROR: Jezive uvrede koje je dobila od stanodavca preplavile društvene mreže (FOTO)

Foto: Shutterstock, pixabay.com

Stan, kupovina i iznajmljivanje stana

Jedna devojka je odlučila da potraži pomoć od jedne agencije za izdavanje nekretnina u Beogradu, kako bi pronašla adekvatan stan za sebe, međutim, doživela je veliku neprijatnost.

 

https://twitter.com/plutonuvodoliji/status/1739761370843816217?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1739761370843816217%7Ctwgr%5Ecb31065447970ccd786b0e846a6b98d47ef8fde2%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.alo.rs%2Fvesti%2Fdrustvo%2F848248%2Fmacko-fuljo-kad-mogu-po-mraku-da-banem-da-ti-izresavam-stan-devojka-na-karaburmi-dozivela-horor-ovo-je-deo-onoga-sto-joj-je-rekao-stanodavac%2Fvest

 


Na početku je sve delovalo u redu - pronašla je pristojan stan na Karaburmi, uselila se, a onda je usledio preokret kakvom se nije nadala.

Par dana nakon useljenja, vlasnik stana počeo da joj šalje neprimerene poruke.

- Pre mesec dana sam se uselila u stan u ul. Husinskih rudara, na Karaburmi, međutim pre par dana vlasnik stana, R.D, počeo je da mi šalje neprimerene poruke, nakon čega sam se obratila agenciji preko koje sam našla stan, koja nije htela da odreaguje. Iz stana sam se iselila istog dana, a stan se ponovo iznajmljuje preko iste agencije. Ovim putem bih želela da upozorim devojke da obrate pažnju i zaobiđu ovaj stan i agenciju koja ne reaguje na kršenje ugovora i uznemiravanje stanara od strane zakupodavca te nastavlja saradnju sa istim - napisala je devojka na društvenoj mreži X.

Devojka je uz tekst okačila i fotografije prepiske sa vlasnikom stana, kao i sa agencijom. 

"Kad ti odgovara sutra po mraku da banem da izrešavam krevet?" - samo je jedna od poruka koje je ova devojka dobila od vlasnika stana.

Nakon doživljene neprijatnosti, iselila se iz stana i obratila se agenciji preko koje je iznajmila stan, ali oni nisu želeli da se mešaju.

Agencija je nastavila saradnju sa ovim vlasnikom stana, pa se nakon iseljenja ove devojke isti stan ponovo našao na oglasu.

Ukoliko živite kao podstanar, i u potrazi ste za stanom, obratite pažnju kome dajete novac i kod koga se useljavate.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading