NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Popularnoj glumici sevnula INTIMA!

Autor:

Zabava

27.12.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Megan Foks pokazala više nego što je trebala!

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Popularnoj glumici sevnula INTIMA!

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Paparaco fotografi su uhvatili holivudsku glumicu Megan Foks i njenog verenika Mašin Gan Kelija u svečanom izlasku iz prestižnog restorana u Malibuu. Par je privukao pažnju javnosti svojim izgledom i stilom, a posebno je zapažena Meganina provokativna haljina koja je otkrivala više nego što je obično za javne događaje.

Megan Foks je zablistala u izrazito provokativnoj haljini - dugačkoj, beloj korset-toaleti sa četiri proreza na šniranje koji su otkrivali njenu besprekornu figuru. Ova haljina je definitivno zahtevala hrabrost i samopouzdanje, a Megan ju je nosila sa izuzetnom elegancijom. Njen izgled je upotpunjen providnim sandalama, srebrnom clutch tašnicom i skupocenim nakitom, dok je preko svega nosila beli kaput. Ovo izdanje definitivno neće proći neprimećeno.

Mašin Gan Keli je odabrao neformalniji autfit u svom prepoznatljivom stilu - crne, kožne, široke pantalone i duks, uz upadljiv nakit i čizme sa predimenzioniranim đonom. Njegov opušteni stil je suprotstavljen Meganinom glamuroznom izdanju, ali su oboje privukli pažnju svojim izgledom.

Ovo je prvi put da je Megan viđena u javnosti nakon što je otkrila da je doživela spontani pobačaj tokom veze sa reperom, te da je godinama ranije prošla kroz sličan stres tokom vanmaterične trudnoće. Njena otvorenost o ovoj temi pokazuje hrabrost i želju da podrži druge žene koje prolaze kroz slična iskustva.

Megan Foks i Mašin Gan Keli su definitivno privukli pažnju javnosti svojim izlaskom, a njihov stil i otvorenost o ličnim iskustvima su bili predmet interesovanja mnogih. Očekuje se da će njihove sledeće javne pojave izazvati podjednako pažnje i komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading