"STANODAVCI POSTALI NEZAJAŽLJIVE SVINJE, JURE ZA PARAMA KO ZA MEKINJAMA!" Za stan kod Novog groblja paprenih 600 evra - možda ide uz grobno mesto?! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

19.12.2023

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Visoke cene kirija i reakcije korisnika društvenih mreža.

"STANODAVCI POSTALI NEZAJAŽLJIVE SVINJE, JURE ZA PARAMA KO ZA MEKINJAMA!" Za stan kod Novog groblja paprenih 600 evra - možda ide uz grobno mesto?! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Pojedini stanodavci u Beogradu ne odustaju od visokih cena kirija, čak i za male stanove blizu centra grada.

Nedavno se jedan oglas za stan u blizini Novog groblja našao u centru pažnje na društvenim mrežama, izazivajući brojne reakcije korisnika.

Foto: Društvene mreže


U opisu oglasa se navodi da se izdaje stan od 37 kvadrata sa odvojenom spavaćom sobom, centralnim grejanjem, na drugom spratu zgrade koja poseduje lift. Cena ovog stana iznosi čak 600 evra, što je izazvalo negodovanje među korisnicima društvenih mreža. Jedan od komentara čak pita da li je u ovoj ceni uračunato i grobno mesto, aludirajući na blizinu Novog groblja.

Jedna korisnica se oglasila komentarom da ona iznajmljuje stan od 42 kvadrata u istom kraju po ceni od 170 evra, što je dodatno podgrejalo diskusiju o visokim cenama kirija. Takođe, jedan od komentara je nazvao stanodavca "nezajažljivom svinjom", dok je druga korisnica dodala da je jeftinije kupiti grobno mesto nego iznajmiti stan u blizini ovog groblja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading