"NIJE NAM PRIJATNO, I MI SMO IZNENAĐENI"! Oglasili se iz beogradske pekare EM u kojoj je snimljen skandalozan prizor! LOKAL ZATVOREN! (VIDEO)

Autor:

Vesti

11.12.2023

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mi radimo deratizaciju na svakih šest meseci, jer je to naša obaveza. Ja sam tek jutros saznala za taj snimak i objekat smo zatvorili da bismo sve još jednom dezinfikovali, kaže Biljana Marković iz "Em" pekare.

"NIJE NAM PRIJATNO, I MI SMO IZNENAĐENI"! Oglasili se iz beogradske pekare EM u kojoj je snimljen skandalozan prizor! LOKAL ZATVOREN! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/serbialive_beograd/

Pekara "Em" u Kosovskoj ulici, posle skandaloznog snimka koji je osvanuo na društvenim mrežama, danas je zatvorena.

 

 

Naime, na društvenim mrežama pojavio se video, snimljen u pekari "Em", na kojem se vidi kako pacov šeta u vitrinama sa pecivima i lepo se gosti, frapirao je sve koji su imali prilike da ga vide.

U ovoj pekari, koja je na sreću zatvorena, rekli su kako je prizor i njih iznenadio i da ne znaju kako je pacov dospeo do vitrine sa hranom. 

Reč je o poprilično velikim primercima pacova, što znači da dobro pronalaze puteve i rupice kroz koje dolaze do slasnog noćnog obroka.

Kažu kako rade sve po propisima.

- Mi radimo deratizaciju na svakih šest meseci, jer je to naša obaveza. Ja sam tek jutros saznala za taj snimak i objekat smo zatvorili da bismo sve još jednom dezinfikovali. Lepo se namestio da se snima, ali nikome nije prijatno zbog toga -  kazala je za Telegraf Biljana Marković iz ove pekare.

Kako dodaje, ne zna da li deratizaciju rade i komšije, a blizu pekare nalaze se kontejneri.

- Ipak, naš je objekat i naša krivica, uradićemo sve što se tiče nas da to sprečimo -  kazala je Biljana.

Na vratima su okačili obaveštenje da je pekara zatvorena, kao i dokumentaciju o ranije izvršenim deratizacijama.

Po papiru koji je okačen na vratima, poslednja deratizacija je izvršena 4. decembra, a to navodno važi do 4. juna. Ipak, da je to potrebno češće i detaljnije sporovoditi klasičan je primer baš ova pekara.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading