ISPALI IZ VOZILA, JEDAN PREGAŽEN, NA DRUGOG PAO AUTO: Detalji stravične nesreće u Slavoniji

Autor:

Svet

11.12.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom 300 metara pre naselja Komletinci, sleteo s puta ulevo i završio u odvodnom kanalu.

ISPALI IZ VOZILA, JEDAN PREGAŽEN, NA DRUGOG PAO AUTO: Detalji stravične nesreće u Slavoniji

Foto: Profimedia

Ilustracija

Dva mladića su izgubila živote u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u petak uveče, nedaleko od izlaza sela Komletinci, nekoliko stotina metara od grada Otoka u Slavoniji.

Poginuli su Mario Ž. (28) iz Donjeg Novog Sela i Mile A. (30) iz Komletinaca, a hrvatski mediji izveštavaju o detaljima stravičnog incidenta, prenosi Telegraf.rs.

Prema izveštajima, nesreća se dogodila oko 19:35 na županijskoj cesti 4224, između Komletinaca i Nijemaca.

Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom 300 metara pre naselja Komletinci, sleteo s puta ulevo i završio u odvodnom kanalu. Automobil je više puta udario u kosine kanala i panj, što je dovelo do ispadanja vozača i suvozača iz vozila.

Nakon što su ispali iz vozila, automobil je pao na telo 28-godišnjaka, dok je telo 30-godišnjaka odbačeno kroz krošnju drveta na kolovoz. Zatim je preko tela 30-godišnjaka prešao automobil kojim je upravljao 26-godišnji vozač, prenosi Index.

Na zahtev zamenika Opštinskog državnog tužioca u Vinkovcima, tela poginulih će biti podvrgnuta obdukciji u NMB-u Dr. Juraj Njavro u Vukovaru.

Zbog sprovođenja uviđaja, saobraćaj je bio zatvoren od 20:05 u petak do 4:15 u subotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading