MIKI I MINI MAUS POSTALI PEKARI: Neverovatna situacija u lokalu u centru grada! Da nije zabrinjavajuće, bilo bi smešno - BEŽITE OD OVE PEKARE KO ĐAVO OD KRSTA (VIDEO)

Autor:

Vesti

11.12.2023

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko vam bajato pecivo nije bio dovoljan razlog da je zaobilazite u širokom luku, ovo će sigurno biti.

MIKI I MINI MAUS POSTALI PEKARI: Neverovatna situacija u lokalu u centru grada! Da nije zabrinjavajuće, bilo bi smešno - BEŽITE OD OVE PEKARE KO ĐAVO OD KRSTA (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/serbialive_beograd/

Pekara "EM" u Kosovskoj ulici je dobro poznata po tome što je sveže pecivo kod njih pojava česta koliko i sneg na afričkom kontinentu, ali ovoga puta je dospela u centar pažnje zbog mnogo većeg problema.

Naime, na Instagram stranici "serbialive_beograd" objavljen je snimak koji je poslao jedan od pratilaca, a na njemu se može videti miš koji se šeta oko izloženog peciva, dok se njegov "prijatelj" odmara na kasi. Dakle, ne samo da u ovoj pekari možete dobiti miša uz bajato pecivo, već gratis dobijate još jednog.

Ono što je zanimljivo je činjenica da čak ni ovi glodari nisu smeli da se usude i uzmu zalogaj izložene hrane, što dovoljno govori o primamljivosti iste.

Komentara na ovaj snimak ima na pretek, pa su tako jedni govorili da je "pecivo tu uvek odvratno" i da među zaposlenima "postoji tenzija", dok su drugi podelili svoja negativna iskustva sa "EM", pa je tako jedna korisnica otkrila da je "kod njih u slanom štapiću dobila velikog komarca sa sve krilima".

- Kod njih, na Bulevaru, muve redovno šetaju po pecivu - glasio je komentar drugog korisnika.

Neki su sarkastično savetovali kupce da "uzmu račun i pobede", a takođe je bilo i onih koji su se zabrinuto pitali "šta još jedemo".

Ijaooo, ja tu jeo često, vala sada preskačem tu pekaru, malo ću da gladujem - zaključio je jedan od redovnih mušterija ovog lokala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading