"FURNITURE & COCKTAILS SHOPPING NIGHT" U PETAK U "NAŠEM NAMEŠTAJU"

Autor:

Vesti

19.09.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Distributer luksuznog nameštaja renomiranih svetskih proizvođača, kompanija Naš nameštaj, organizuje prvi "Furniture & Cocktails Shopping Night" u petak, 22. septembra, od 19 časova.

"FURNITURE & COCKTAILS SHOPPING NIGHT" U PETAK U "NAŠEM NAMEŠTAJU"

Foto: Promo/NAŠ NAMEŠTAj

Savremeni i raskošni komadi nameštaja inostrane proizvodnje postali su dostupni domaćim kupcima, zahvaljujući upravo ovoj kompaniji. Showroom Našeg nameštaja, koji se nalazi na Novom Beogradu, na adresi Tošin bunar 270d, posetiocima će ovom prilikom, pored prezentacije najnovije kolekcije, obezbediti i specijalne popuste na grupe proizvoda, ali i na pojedine eksponate iz salona.

Ukoliko već neko vreme imate želju da promenite izgled i karakter Vašeg životnog ili poslovnog prostora, "Furniture & Cocktails Shopping Night" u Našem nameštaju je prava prilika za to! Uživaćete u bogatom izboru komada koji krase najprestižnije objekte i domove širom sveta, a jedinstven stil i prepoznatljiv dizajn brendova Papell, Saloni i Dawood oduševiće Vas i uvesti u potpuno drugu dimenziju uređenja enterijera.

Foto: Promo/NAŠ NAMEŠTAj

 

Značajan deo asortimana Našeg nameštaja zauzimaju vanvremenski komadi brenda Papell, čije stolice odlikuje sofisticiran i unikatan dizajn, dobro promišljene kombinacije boja i materijala, kao i neprikosnoven kvalitet, prepoznat na svetskom nivou.

Foto: Promo/NAŠ NAMEŠTAj

 

Garniture i sofe brenda Saloni predstavljaju rezultat izuzetnog balansa pouzdanosti i estetike, koji će se savršeno uklopiti u svaki stil i svaku zamisao Vašeg idealnog prostora.

Foto: Promo/NAŠ NAMEŠTAj

 

Stil i karakter nameštaja brenda Dawood pretežno se svodi na minimalističke forme, pre svega prilagodljive industrijskom stilu, ali i smelom kombinovanju više različitih stilova.

Foto: Promo/NAŠ NAMEŠTAj

 

Posetite "Furniture & Cocktails Shopping Night" Našeg nameštaja i odaberite najbolje iz bogate ponude ekskluzivnih svetskih brendova!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading