Svi pričaju o POSLEDNJA 4 MINUTA DRAGANOVE EMISIJE O GORICI koji su rasplakali Srbiju: Ništa Goco, čujemo se u ponedeljak u šest!

Autor:

Vesti

07.10.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnji program, "Buđenje" na radiju S2 bio je jutros u potpunosti posvećen voditeljki te emisije Gorici Nešović koja je preminula u četvrtak u 59. godini.

Svi pričaju o POSLEDNJA 4 MINUTA DRAGANOVE EMISIJE O GORICI koji su rasplakali Srbiju: Ništa Goco, čujemo se u ponedeljak u šest!

Foto: Printskrin: Youtube- 24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal

Za oproštaj od svoje dugogodišnje koleginice, radio-voditelj Dragan Ilić odlučio je da u emisiji pušta njene omiljene pesme i da svemu doda anegdote koje su obeležile njenu i njhivu zajedničku karijeru i privatan život.

- Ovo će sada biti najteže. Treba da odjavim emisiju. Gorica je dosta pisala, ja sada ovo ne bih mogao da pročitam, poslednja njena priča se zove "Život". Jako je teško da kažete kako da se završi program i sa kojom pesmom da ispratim Goricu. Jedan takav rastanak smo imali sa Vladom Divljanom. I on i Gorica nikad nisu hteli da pokazuju da im nije dobro, uvek su govorili da se dobro osećaju, a kada ih pitaš zašto neće da kažu istinu, uvek je bilo isto: "Da ne smaram".

Znam da nas sluša i sa ovom pesmom završavam današnje buđenje. Ništa Goco, čujemo se u ponedeljak u šest - jedva je završio emisiju drhtavim glasom.

Poslednja u nizu pesama kojom je ispraćena bila je pesma Vlada Divljana "Odnesi me".

Gorica Nešović je preminula u četvrtak u svojoj 59. godini. Uzrok smrti još uvek nije poznat, ali se ona poslednjih godina borila sa dijabetesom

Tokom emisije Dragan Ilić je napomenuo da će se sahrana obaviti u krugu porodice, a da će se komemoracija najverovatnije održati sledećeg utorka u Domu omladine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aurora borealis

07.10.2022 09:51

Divna Goco, nek te uspavaju andjeli