VLADA USVOJILA NOVU CENU HLEBA! Evo koliko ćemo plaćati veknu "Save"!

Autor:

Vesti

06.10.2022

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici izmenjenu Uredbu o obaveznoj proizvodnji i prometu hleba, kojom se cena ove namirnice ograničava na još 60 dana, a u cilju sprečavanja većih poremećaja i očuvanja životnog standarda stanovništva.

VLADA USVOJILA NOVU CENU HLEBA! Evo koliko ćemo plaćati veknu "Save"!

Foto: Printskrin/Youtube/RTV Yu Eco

To praktično znači da će cena vekne hleba "sava" i naredna dva meseca biti 53,5 dinara.

Na sednici je usvojen Memorandum o razumevanju između Vlade Srbije i kompanije Roš (Roche) Beograd u oblasti razvoja i istraživanja precizne onkologije, koji je danas sa tom kompanijom potpisala premijerka Ana Brnabić

Reč je o saradnji u oblasti precizne onkologije koja bi se odnosila na izgradnju sposobnosti i kapaciteta kroz istraživačke projekte, dijagnostička, klinička, ekonomska i pitanja implementacije, kao i omogućavanje proširenja pristupa precizne medicine na pacijentima sa karcinomom pluća.

Takođe, okupljanjem svih nacionalnih aktera u oblasti raka pluća, olakšao bi se rad srpskog zdravstvenog sistema u ovoj oblasti u cilju zajedničkog stvaranja bolje budućnosti za pac ijente, navodi se u saopštenju Vlade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading