ŠOKANTNO! ĐAKU PRVAKU GURNULI GLAVU U WC ŠOLJU I UDARALI JE O ZID TOALETA!? Brutalno maltretiranje dečaka u školi u Kaluđerici!

Autor:

Vesti

28.09.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U osnovnoj školi Kaluđerici juče je brutalno fizički napadnut učenik prvog razreda A. D. tokom velikog odmora.

ŠOKANTNO! ĐAKU PRVAKU GURNULI GLAVU U WC ŠOLJU I UDARALI JE O ZID TOALETA!? Brutalno maltretiranje dečaka u školi u Kaluđerici!

Foto: V. Lukić

Na njega su, prema saznanjima Telegrafa, nasrnula 3 neidentifikovana učenika starijih odeljenja i maltretirala ga u toaletu.

Oni su mu, prema prvim informacijama, stavljali glavu u WC šolju, udarali njegovom glavicom o zid toaleta i oborili ga na pod.

Dete, međutim, nije zatražilo lekarsku pomoć, ali je uprava škole upoznata sa slučajem.

Direktor osnovne škole u Kaluđerici u kojoj je brutalno fizički napadnut učenik prvog razreda u školskom toaletu, potvrdio je za Kurir da je tokom jučerašnjeg dana došlo do ovog incidenta.

- Na jednom od malih odmora juče u školskom toaletu za učenike od prvog do četvrtog došlo je do incidenta kada je prvak ušao u toalet gde je došlo do guranja sa starijim učenicima. Prema rečima prvaka, đaci starijih odeljenja su ga gurali prilikom čega je udario leđima u zid, a zatim pao na pod - kaže direktor i dodaje:

- Nakon toga je prvak došao kod učiteljice i ispričao šta se desilo. Bio je uplašen. Učiteljica je obavestila školsku upravu, a obavestili smo i Ministarstvo prosvete. Takođe, uputili smo i roditelje u ovaj incident.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading