Brzo i lako do ušteda na benzinskim stanicama NIS-a

Autor: Republika

Vesti

30.11.2021

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NIS-ov dobro poznat program lojalnosti „Sa nama na putu“, koji ima više od milion korisnika, uveo je još jednu pogodnost - onlajn članstvo.

Brzo i lako do ušteda na benzinskim stanicama NIS-a

Foto: Promo

Ukoliko već niste postali član ovog programa, to možete postati putem "Sa nama na putu" mobilne aplikacije. Aplikacija je besplatna i nalazi se na Google Play ili App Store digitalnim prodavnicama, a ukoliko postanete član na ovaj način nećete platiti izradu fizičke kartice koja košta 250 RSD.

Takođe, svi oni koji postanu članovi na ovaj način, na poklon dobijaju 500 bonus poena uz prvu kupovinu goriva do kraja novembra, pored svih ostalih pogodnosti programa, sakupljanja i korišćenja bonus poena na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Mobilna aplikacija je zapravo digitalizovana "Sa nama na putu" kartica, koja potrošaču omogućava uštede prilikom svake kupovine. Uz to je praktična, jer je benefite programa moguće koristiti u svega nekoliko klikova i nalazi se uvek na dohvat ruke, u vašem telefonu.

Proces instaliranja aplikacije je jednostavan - nakon što je "skinete", izaberite opciju "Želim karticu" i otvoriće vam se formular za unos ličnih podataka. Kada unesete tražene podatke kliknete na dugme "Završi" i dobićete unapred generisani broj digitalne kartice, koji se dalje šalje na aktivaciju. Putem SMS poruke stići će vam broj vaše kartice, a prilikom uspešne aktivacije, dobićete QR kod koji se koristi prilikom plaćanja.

Neka tehnologija radi za vas - postanite verni korisnik NIS-a i ostvarite brojne pogodnosti!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading