RAPORT UOČI KAZAHSTANA! Evo kakva atmosfera vlada u taboru Srbije!

Autor:

Sport

30.11.2021

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniska reprezentacija Srbije uspela je da se domogne nokaut faze Dejvis kupa, najviše zahvaljujući pobedi Rusije koja je uspela tako da stvori kombinaciju kako bi naša četa otišla u Madrid na završnicu.

RAPORT UOČI KAZAHSTANA! Evo kakva atmosfera vlada u taboru Srbije!

Foto: Starsport

Troicki i Đoković

Uoči tog duela oglasio se i naš selektor Viktor Troicki:

- Nakon teškog poraza od Nemačke, uspeli smo da se domognemo Madrida i imali smo malo sreće. Braća Rusi su nam pomogli, bilo je jako napeto, pratili smo to meč do kraja. Imali smo puno sreće da dođemo do Madrida, ali gledaćemo to da iskoristimo na najbolji mogući način. Stigli smo ovde juče i trenirali, momci su nastavili vredno da rade. Uslovi su dosta slični na Insbrukom, nije potreba prevelika promena i aklimatizacija.

- Igramo protiv Kazahstana i daćemo sve od sebe. Kazahatan je već igrao svoje mečeve ovde, imaju tu neku prednost, ali na papiru smo mi blagi favoriti. Probaćemo već posle singla da trijumfujemo, najvažnije je da je dobra atmosfera u timu i da imamo šansu da ponovo igramo u četvrtfinalu- rekao je Troicki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading