MINISTAR SINIŠA MALI RAZBUCAO KRIK: Optužili ga da nisu pozvani na konferenciju, on im jednim potezom zapušio usta (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

06.10.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar ekonomije u Vladi Srbije Siniša Mali oglasio se nakon optužbi redakcije "KRIK" da nisu bili pozvani na njegovu konferenciju.

Republika

Foto: printskrin

Ministar Siniša Mali demantovao "KRIK"

On je na svom nalogu na društvenoj mreži "fejsbuk" postavio sliku mejla u kome jasno stoji naznačena adresa ove redakcije. Te rekao da je najava za održavanje konferencije poslata svim redakcijama pa i njima.

Novinarima internet portala Krik uredno je poslata najava za jučerašnju konferenciju za medije, kad i svim drugim redakcijama. Na konferenciji je prisustvovalo dvadesetak redakcija, ali ne i novinari Krika, kojima je očigledno važnije da idu da se slikaju po televizijama i da šire svoje laži, nego da dodju na događaj. Dakle, novinari tog portala opet lažu. Ovoga puta, tako što pišu po tviteru kako im nije upućen poziv. Ipak, uprkos svim njihovim pokušajima, istina na kraju uvek izađe na videlo - napisao je ministar na svom profilu

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Marko

06.10.2021 09:51

Siniša Mali je čovek koji je izuzetan u svome poslu i to nikada niko neće moći da mu ospori. Sobzirom na to, koliko je dobar postao je meta nebitnih teletabisa koji ništa sem plasiranja laži u javnost i ne znaju. Oni se time hrane jer je njihov život jedna velika laž.

Julija

06.10.2021 10:10

Ne znam sta su ovakvim ponasanjem, novinari Krika hteli da postignu?! Bezobrazno i jadno.

Iva

06.10.2021 12:16

Bravo Sinisa! Istina uvek pobedjuje.

Stojan

06.10.2021 12:43

Pa ne mogu da lazu,kad postoje dokazi,ne moze mu niko nista covek ih betonirao.