ĐILAS ZA MUZIKU ISPRED ZGRADE CMIZDRI I PLAČE, A ZA OVO BI RIDAO PET GODINA: Milovanović o napadu na majku predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Autor: Republika

Vesti

24.09.2021

13:41

Povodom uređivačke politike medija koji sebe nazivaju objektivnim i profesionalnim, imali smo prilike da vidimo psovke upućene predsedniku Vučiću. Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović naglasio je da su ovim činom uvređeni svi građani Srbije jer je predsednik Aleksandar Vučić neko ko predstavlja narod.

TV Pink/printscreen

Saša Milovanović kaže da su ovim činom uvređeni svi građani Srbije

- U drugim zemljama bi se to sankcionisalo, a ovde su izostale rekacije Šolakovih i Đilasovih medija, jer oni ne mogu da reaguju na svog voditelja. Videli smo posle i izvinjenje koje je nastavak tog vređanja - rekao je Milovanović.

Kako je dodao Milovanović, dan ranije, poslanica SNS-a Nevena Đurić, rekla je u političkoj debati dve kvalifikacije, da su politički protivnici derišta i diletanti, što je ovo od juče i dokazalo.

- To nismo videli u istoriji parlamentarizma Srbije, i vi dan kasnije imate vulgarno vređanje, a oni svi ćute. Po njima je sve to normalno, u redu, a ako neko pusti muziku u blizini stana gde živi Đilas, onda dobijemo njega koji plače i cmizdri... On bi za ovo ridao pet godina, ali njemu to nikada niko nije uradio - dodao je Milovanović.

Komentari (3)

Loading
db

24.09.2021 14:03

Đilas ne želi da zauzme mesto u politici ! Svestan je da je propao .

Luka

24.09.2021 14:42

Neverovatna ljudska i profesionalna nedozrelost ljudi koji se žele baviti javnim poslom

Janko

26.09.2021 07:29

Jednoumlje,Severna Koreja mala maca za Srbiju.