Socijalisti: Đilas na svojoj tajkunskoj televiziji targetira decu Aleksandra Vučića i psuje mu majku

Autor:

Vesti

23.09.2021

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista reagovao je na uvrede izrečene Aleksandru Vučiću i njegovoj majci od strane Marka Vidojkovića u emisiji "Dobar, loš, zao" na televiziji Nova S.

Republika

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Aleksandar Vučić

Kako kažu, Pokret socijalista izražava gađenje povodom izrečenih psovki i uvreda na račun majke predsednika Srbije Aleksandra Vučića na tajkunskoj televiziji od strane uposlenika Dragana Đilasa. 

- Zlobni i nevaspitani radnici Dragana Đilasa, uspeli su da u svojoj opskurnoj emisiji uvrede i Angelinu Vučić, ženu koja to ničim nije zaslužila - navode Socijalisti u saopštenju. 

Dodaju da smo još jednom "imali priliku da vidimo Đilasovu demokratiju na delu koja se sastoji od vređanja starijih žena". 

"Urlikao je i zavijao kada su njegova deca od strane građana čula da im je tata lopov, ali zato na svojoj tajkunskoj televiziji targetira decu Aleksandra Vučića i psuje Vučiću majku", navodi se u saopštenju.

Za razliku od Đilasa i dva nekulturna mrzitelja, poručuje Pokret socijalista, gospođa Angelina Vučić je čitav svoj radni vek provela obavljajući posao novinara na RTS-u, časno i profesionalno. 

- Nas nekulturna Đilasova bagra ne iznenađuje, ali moramo da pitamo novinare RTS-a gde - su sada da daju podršku Angelini Vučić? Zašto sada ne organizuju konferencije za štampu da osude uvrede izrečene na račun Angeline Vučić, kao što su u predsedničkoj kampanji zajedno sa Natašom i Vukom Jeremićem cmizdrili? - pitaju se Socijalisti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading