DNO DNA NA TAJKUNSKOJ TELEVIZIJI: Propali pisac Vidojković PSOVAO MAJKU Aleksandru Vučiću! (VIDEO)

Autor:

Vesti

23.09.2021

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klošarski tandem Nenad Kulačin i Marko Vidojković, dva istaknuta Đilasova zabavljača, postao je poprilično frustriran jer njihova emisija očigledno ne nailazi na dobar odziv u javnosti.

Republika

Foto: youtube.com/Nova S

Marko Vidojković

Ovoga puta su pokušali da privuku pažnju tako što će pokazati svoje nevaspitanje i prostakluk, po kome su i inače poznati na tajkunskoj televiziji Nova S, psovanjem majke predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

Vidojković psuje samo zato što se ne slaže sa politikom koju vodi Vučić ili zato što mu je Đilas gurnuo pare u bermude koje ne skida još od Petog oktobra kada su ga demokratski talibani proglasili nekakvim mejnstrim piscem. Pošto više nije mejnstrim i novca od države nema, frustrirani Vidojković mora da zabavlja svog gazdu Đilasa za sve pare. Tako je pokazao svoj raskošni "talenat".

- Pi*ka ti materina ona odvratna! Luda budaletino jedna! - vikao je histerično Vidojković u studiju, u nadi da će njegova prostačka poruka doći od Vučića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovanca

24.09.2021 06:24

Prvo, to nije Marko, nego Musa. Drugo, ako je on pisac ja sam nuklearni fizičar. Treće, od svog velikog smrada ne oseća sebe.

Suri

24.09.2021 10:53

Oprostimo Marku zvanom Musa, ima jadan neki proces na mozku koji je neleciv, da ga nije nacela korona, pa su ovo simptomi?