DVOLIČNA EU NA MILANOVIĆEVE REČI OKREĆE GLAVU! Da je ovo Vučić rekao, razapeli bi ga kao ISUSA HRISTA

Autor: Republika

Vesti

23.09.2021

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović je u intervjuu koji je dao nakon govora na Generalnoj skupštini UN i sastanka sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom izjavio da je on predsednik Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Milanović u UN rekao da je predsednik svih Hrvata

- Ja sam rekao da sam predsednik Hrvatske, predsednik hrvatskih građana, Hrvata, pa, na neki način, i onih Hrvata koji žive u BiH. To je moja dužnost, obaveza i osećaj, na kraju krajeva - rekao je Milanović

Za razliku od njega, da je slične reči izgovorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odnosno, da je rekao da je predsednik Republike Srpske i svih Srba, došlo bi do međunarodnog skandala. 

Svedoci smo učestalih napada na predsednika Vučića kada samo kaže da brine o svim Srbima, ma u kojoj zemlji žive. 

Izjava Milanovića i izostajanje bilo kakve reakcije javnosti dokaz je da postoje dvostruki aršini prema sprskom i prema hrvatskom predsedniku, iako Vučić u svojim govorima ističe da treba da postoji jedinstvo naroda u regionu kako bi svi ekonomski napredovali, za razliku od Milanovića koji svakodnevno ima zapaljive izjave.

(Republika/Novosti)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

12.10.2021 14:30

Pa čije je čedo NDH:Genšera i konstantne politike protiv Srbije od strane IV Reiha!!!