HAOS ISPRED VLADE SRBIJE! Raspop Antonije gađao policiju i novinare jajima (VIDEO)

Autor:

Vesti

18.09.2021

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa protestanata nastavila je da pravi nerede ispred Vlade Srbije gde je raspop Antonije gađao policiju i novinare jajima.

Republika

Foto: Printscreen

Antivaseri prave haos u centru Beograda

 

Malo pre nereda oko 21 sat ispred Vlade Srbije završen je protestni skup antivaksera na Savskom trgu. Nakon nemira, gađanja policije bakljom, oni su protest završili igranjem kola kod spomenika Stefanu Nemanji. Ispred Vlade je bačena i baklja na policiju. Policija pod punom opremom potom je počela da trči sa svih krajeva kako bi obuzdala antivaksere i sprečila veće nemire.

Nakon početnih tenzija, situacija se polako smirila. Jedan od antivakserskih organizatora, održao je govor, nakon čega su se Ulicom kneza Miloša uputili ka Savskom trgu.

Tvrde da nema nemira iako fotografije i snimci sa lica mesta govore drugačije. Uz tenzičnu atmosferu, antivakseri su zaigrali kolo ispred spomenika Stefanu Nemanji.

Nakon kratke blokade, ponovo su za saobraćaj otvorene Ulica kneza Miloša, Takovska i Trg Nikole Pašića.

Jednom policajcu je pozlilo pa je intervenisala i Hitna pomoć.

Sve vreme na antivakserskom skupu čuju se rodoljubive pesme. Vijore se srpske, ultradesničarske i slične zastave.

Nakon početnih tenzija, situacija se polako smirila. Jedan od antivakserskih organizatora, počeo je da drži govor.

Oko 18 sati prilaz ka Terazijama je blokirala policija, a nakon 15-ak minuta pustila je grupu da prođe dalje ka Terazijama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

 

Oni su istakli zastave Srbije i različitih pokreta, pojedini nose ikone, a razvili su i transparent "Sloga biće poraz vragu".

Centar Beograda je blokiran i do svojih domova u centralnim gradskim ulicama mogu isključivo da prođu građani koji tu žive.

Policija je oko 18.30 odblokirala prolaz ka Terazijama, a grupa koja protestuje protiv vakcinacije krenula je preko Terazija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vladimir

18.09.2021 18:34

Koliko znam niko nikoga ne primorava da se vakciniše,pa mi je malo nejasno protiv čega ovi uopšte protestvuju.Samo bi bilo lepo od istih da se pismeno odreknu od lečenja kada dobiju koronu,da ne troše moj novac za svoje lečenje.Baš me zanima koliko je u toj gomili stvarno nevakcinisanih.

Odgovori 18 8
Ranko

19.09.2021 07:23

@Vladimir - Sjecam se kad sam bio djecak, moj pokojni otac je vodio jagnje na klanje. Ono je tako veselo skakutalo, sve dok mu otac nije prerezao grlo. Sta cemo sa onima koji puse, piju alkohol, puno jedu i ne vjezbaju, pa se razbole. Bi li i njima zabranio lijecenje. Djelotvornost vakcina nikad nije dokazana. Vakcina je ostala u istom domenu teorije kao sto je teorija evolucije. Vakcina nije lijek. Vakcina, u stvari, nije nista osim ciste prevare. Ako je imuni sistem dobar ne treba mu nikakva stimulacija, koju, navodno, pruza vakcina. Ako imuni sistem nije dobar, nista mu ne moze pomoci u odbrani. Kad se u tijelo ubrizga oslabljeni virus, imuni sistem reaguje proporcionalno jacini virusa, bio on stvarni ili u onaj u vakcini. Kreator ljudskog tijela je, ne bez razloga, napravio dvije linije odbrane u formi imunog sistema: Innate (neposredni) imuni sistem i adaptivni (specifica ili prilagodavajuci. Neposredni imuni sistem docekuje patogend agense (viruse, bakterije, parazite, etc), zarobljava ih, guta i prezentira T imunim celijama, koje ih ubijaju. Ove celije se zato zovu celijama ubicama (T killer cells). Respiratorni virusi ne mogu opstati ljeti, zvog ultraviolentnih zraka. Osim toga, oni su najjaci na pocetku infekcije i, logicno, slabe kako vrijeme prolazi. Ljudski virusi postoje onoliko dugo koliko i ljudi. Imaju funkciju slicnu disfunkcionalnim genima, a to je da pomognu tkz. Hypothalamic-pityitary-gonadal axis) osovina koja spaja hipotalamus, hipofizu i reproductivne organe (testisi i jajnici) dekomponuje ljudsko tijelo i da omoguci brze umiranje sa manje bola. Kako moze respiratorni virus izazvati zgrusavanje krvi i totalnu destrukciju pluca. Oni cak ne izazivaju upalu pluca, bar ne direkno. Upala pluca je izazvana prekomjernom mobilizacijom imunih celija, prvenstveno, netrofila. Samo ekstremno neuki ljudi mogu vjerovati da je u pitanju virus a ne otrov. Samo otrovi mogu izazvati ovakve simptome. Takozvani SARS Cov 2 (severe achte respiratory syndrome corona virus 2) nikada nije izolovan. Kako moze biti napravljena vakcina za totalno nepoznati virus? Vakcina se ne moze napraviti ni za priridne viruse zato sto se stalno mijenjaju, da bi "nadmudrili" imuni sistem. Jedino je zdrav imuni sistem sposoban da se adaptira ovim promjenama. Ako se virus minenja svami cas a za dizajn vakcine treba nekoliko godina, cak i kada bi vakcine bile djelotvorne, bi li to imalo ikakvog smisla.