OTKRIVAMO DETALJE PRETEĆIH PORUKA SEVERINE UPUĆENE PATRIJARHU: Hrvatsko tužilaštvo odmah reagovalo!

Autor: Republika

Vesti

13.09.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Severina Vučković mesecima uznemiravala patrijarha srpskog Porfirijatime tako što mu je slala uvredljive i preteće SMS poruke.

Republika

Foto: Tanjug/AP/youtube.com/printscreen/ilustracija

Severina pretila patrijarhu Porfiriju

Popularna pevačica Severina Vučković mesecima unazad slala je preteće i uznemiravajuće poruke poglavaru Srpske pravoslavne crkve Porfiriju. Iako pojedini mediji spekulišu kako patrijarh Porfirije nije prijavio Severinu hrvatskom tužilaštu, prema saznanima Repulike.rs, on se jeste obratio DORH - u (Državno odvjetništvo Republike Hrvatske), koje je posle njegovog poziva, odmah reagovalo i profesionaln o obavilo svoj posao. 

- Patrijarh je pozvao hrvatsko tužilaštvu i ono je odmah reagovalo. Čelni ljudi hrvatskog tužilaštva, Porfiriju su izašli u susret i predložili mu susret u Mitropoliji ili na nekom drugom prikladnom mestu, kako ne bi morao da dolazi u njihove prostorije. On je pozvao njih i oni su došli, pokazao im je sve poruke, posle čega je pokrenut istražni postupak. Iako su neki mediji pokušali da kažu kako patrijarh nije prijavio, on se obratio hrvatskom tužilaštvu, koje je bilo veoma operativno, izašlo mu je u susret, jer funkcija parijarha, njegove svetosti, dozvoljava da se sastanak upriliči gde njemu odgovara, a ne da on ide u DORH - govori za Republika.rs upućen izvor.

Motiv za ovakve bezumne postupke pevačice, verovatno potiče iz mržnje zbog korektnih i dobrih odnosa koje patrijarh Porfirije ima sa Milanom Popovićem, inače Severininim bivšim suprugom, sa kojim vodi bitku oko starateljstva nad sinom Aleksandrom. Popović je poznat kao veliki dobrotvor Crkve, koji je pomagao u obnavljanju i opremanju srpskih svetinja u Hrvatskoj, između ostalog, i nakon poslednjeg jakog zemljotresa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nikša

13.09.2021 20:44

NO COMENT...

Solo

13.09.2021 22:48

Mozda hrvatska pevacica Severina radi za hrvatsku spijunsku agenciju...??