ILIĆ PS: Kandić izaziva gađenje i kod Srba i kod stranaca

Autor: Republika

Vesti

09.09.2021

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije novost da Nataša Kandić prezire Srbiju i sve Srbe.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ilić kaže da bi po Kandićki Srbi odavno bili žigosani

Da se Nataša Kandić pitala, Srbi bi odavno bili žigosani i označeni kao genocidan narod. 

Avet iz 2000. godine ponovo se probudio, ponovo bi da čini zlo Srbiji i Srbima. 

Kao što je posao ovog aveta bio da što više nanese štete Srbiji i Srbima, tako je posao predsednika Vučića da Srbiju obnovi, ujedini, da zaštiti Srbe bez obzira gde oni žive. 

Kandić koja podržava secesiju takozvanog Kosova, koja smatra da žrtve Jasenovca ne zaslužuju pomen i naše sećanje i koja za svoj narod misli da je genocidan, izmišlja grobnice koje ne postoje, ali joj zato nikada nije palo na pamet da oda poštu  poklanim i pobijenim Srbima na Kosovu i Metohiji, da obiđe stvarne grobnice ispunjene kostima ubijenih Srba, pa da tamo    položi cvet.

Kandić izaziva gađenje kod Srba, ali i kod stranaca koji je plaćaju", odgovorio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić Nataši Kandić koja je iznela niz laži i uvreda na račun Srbije i Aleksandra Vučića uoči posete nemačke kancelarke Angele Merkel Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading