HRKALOVIĆKA ŠALJE PORUKE KRIMOSIMA! Spasić: Provokativne slike i citati su šifre, evo šta poručuje mafijašima (FOTO)

Autor:

Vesti

19.07.2021

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka MUP, Dijana Hrkalović iako bi trebalo da odgovara za brojna krivična dela s kojima se dovodi u vezu, sa slobode se smeje svima u lice i provocira

RepublikaFoto: Instragram Printscreen
Dijana Hrkalović

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije, umesto da je u zatvoru zbog povezanosti sa najozloglašenijim kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom Belivukom, ne propušta priliku da objavljuje provokativne fotografije na Instagramu, pa se tako juče pohvalila i slikama s proslave svog rođendana, prenosi Kurir.

Nekadašnja visoka funkcionerka u MUP ovakvim ponašanjem očigledno provocira javnost. Međutim, ono što je još opasnije, ona ovakvim nedoličnim potezima pokušava da poremeti delikatnu i kompleksnu istragu državnih organa koja se i dalje vodi protiv krvoločnih ubica. Koristeći društvene mreže za samopromociju, ali i slanje kontroverznih poruka pojedinim navijačkim grupama, Hrkalovićka očigledno ne mari za povezivanje s grupom osumnjičenom za najgnusnije zločine. Umesto odgovornog ponašanja osobe koja je i državnim organima morala da objašnjava svoje veze s kriminalnim svetom, Dijana Hrkalović javnosti nudi svoje fotografije na kojima je nasmejana i tip-top sređena, uz poruke kojima se praktično ruga svima koji su uključeni u opsežnu istragu protiv najsvirepijih kriminalaca.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Fotografije jezivih zločina Belivukovog klana
Kome šalje poruke

Tako, umesto da odgovara za brojna krivična dela s kojima se dovodi u vezu, ona se sa slobode smeje svima u lice i sve češće s Instagrama šalje provokativne poruke.

Bivši obaveštajac Božidar Spasić kaže za Kurir da su poruke Dijane Hrkalović upućene i Belivukovim ljudima.

- Suštinski, sve njene poruke su upućene određenim navijačkim i kriminalnim grupama i ona njima govori da je i dalje jaka i da ništa nije rekla istražnim organima što bi moglo njima da naškodi. Druga adresa kojoj se obraća su njene bivše kolege, koje želi da uveri da će biti istrajna i da ne posustaje. Nikako ne treba zanemariti činjenicu da je Hrkalovićka obučeni policajac i, uz to, i psiholog. Vrlo vešto se obraća javnosti i kao da govori da joj niko ništa ne može. Setite se kako se u SBPOK, kada je davala izjavu, predstavila kao iznemogla žena sa velikim problemima. Posle dva-tri meseca hoće da promeni sliku o sebi kao opasnoj Dijani, koja je smenjivala po MUP, od koje su se ljudi sklanjali u hodniku i slično - objašnjava Spasić.

RepublikaFoto: Instragram/dijanahrkalovic

Podsećanja radi, Hrkalovićka je odbila poligraf na saslušanju zbog povezanosti sa aferom prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i članova njegove porodice. Takođe, u martu ove godine, kada je saslušana u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala zbog povezanosti s Elezom i Belivukom, odbila je poligrafsko testiranje.

Inače, bivša državna sekretarka MUP, koja je nekada vladala iz senke, pa čak i menjala ime u Nika Rina,  odnedavno svakodnevno na Instagramu objavljuje svoje fotografije i provokativne poruke i komentare.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading