DIJANA HRKALOVIĆ ŠOKIRA: Objavila selfi na Instagramu, KLJUČ JE U TAJNOJ PORUCI!

Autor: Republika

Hronika

06.07.2021

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) nastavlja da se manekeniše po društvenim mrežama.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Dijana Hrkalović

Nakon što je označena kao neko ko stoji iza afere "Prisluškivanje" i nakon što je saslušana u SBPOK, o čemu je Republika u više navrata pisala, Hrkalovićeva je po svemu sudeći rešena da postane infuenserka.

Ona gotovo svakodnevno, naime, objavljuje statuse na društvenim mrežama, u kojima objavljuje svoje fotografije iz provoda, sa hirurških tretmana ili treninga.

Sada je, kako izgleda poslala tajnu poruku, s obzirom na to da je objavila citat čuvenog pisca Čarlsa Bukovskog.

- Najvažnije je kako hodaš kroz vatru - glasi post Hrkalovićeve na Instagramu za koji nije poznato da li predstavlja poruku i kome je ona eventualno upućena.

Podsetimo, Hrkalovićeva je u medijima označena kao neko ko je davao logističku podršku Veljku Belivuku zvanom Velja  Nevolja i njegovom kriminalnom gangu.

Kako je Republika već pisala, Hrkalovićeva je imala i ljubavnu aferu sa nedavno uhapšenim naprednjakom i predsednikom beogradske opštine Palilula Aleksandrom Jovičićem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
milica

06.07.2021 07:13

Kolo srece se okrece :(( nikome do zore nije gorela pa nece ni njoj !!

Zveki

06.07.2021 07:33

Na kraju se vidi ko je budala na kub! Interesantno je da se Hrkalivicka sprda sa pravnom drzavom koja je vec decenijama na godišnjem odmoru na celu sa dementnom Zagom koja svojim necinjenjem sve stopira pa tajkuni nemilice kradu, deca se otimaju, advokati postali najveci lopovi a kriminalci nisu vise sto su nekada bili.

Bikkojileži

06.07.2021 10:39

Da ima imalo obraza i morala ne bi se reklamirala.Unistila je UKP glumeci strogost i pamet.Od nekih njenih kadrovskih resenja postenim inspektorima se smucilo. Kučka najobičnija