(FOTO) DIJANA HRKALOVIĆ U POHODU NA LAJKOVE: Objavila novi post na Instagramu, OVAJ JE TOTALNO DRUGAČIJI OD PRETHODNIH!

Autor: Republika

Vesti

18.07.2021

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka u MUP Srbije Dijana Hrkalović, čije se ime vezuje za aferu "Prisluškivanje", a koja je označena kao jedna od osoba koja je imala direktan uticaj na kriminalni klan Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, nastavlja da se samoreklamira na Instagramu.

RepublikaFoto: Instragram Printscreen
Dijana Hrkalović

U maniru estradnih umetnica i starleta koje krstare društvenim mrežama, Hrkalovićeva u poslednje vreme redovno objavljuje selfije na Instagramu.

Kao što je Republika u više navrata pisala, ona je nedavo objavila video kako udara u bokserski džak, a to nije prošlo nezapaženo ni među kontroverznim biznismenima.

Konkretno, kao što smo već pisali, njene postove lajkuje i ostavlja srca bivši dečko rijaliti zvezde Ane Korać - Filipa Mijatova.

Uz to, Hrkalovićeva u svojim postovima najčešće citira Bukovskog, o čemu smo takođe pisali, ali sada je odlučila da citira pop umetnicu Ališu Kiz.

- Ova devojka hoda vatrom. Ne nije Bukovski, Ališa Kiz je - napisala je Hrkalovićeva u postu u kom je obelodanila da je napulila 34 godine.

Pojedini pratioci su još čestitali rođendan.

Foto: Instragram Printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading