(FOTO) KOME JE HRKALOVIĆKA POSLALA SKRIVENU PORUKU NA INSTAGRAMU? Ljuta i znojava udara u džak, a citat pisca izaziva pravu jezu

Autor:

Vesti

13.07.2021

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP, na Instagramu je objavila fotografije iz teretane.

RepublikaFoto: Instragram/dijanahrkalovic
Dijana Hrkalović

- Imala je divlje oči, pomalo lude. Imala je i previše saosećanja koje ju je očigledno koštalo nečega - citirala je Bukovskog.

Osim pohvala za izgled, dobila je i pohvale za vežbanje.

- Više se ne šalim na tvoj račun. Izvini.

Foto: Instragram/dijanahrkalovic
Dijana Hrkalović

- Mene zanima koga zamišlja umesto vreće...

- Gde udariš tu frakturu praviš -neki su od komentara.

Podsećanja radi, Hrkalović je marta ove godine saslušana u prostorijama SBPOK zbog navodne povezanosti sa kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom Belivukom, kada je odbila poligrafsko testiranje.

Poligraf je odbila i na saslušanju zbog povezanost sa aferom prisluškivanja predsednika. Beogradski mediji preneli su tada da je prvobitno pristala da bude testirana, ali da se u poslednjem trenutku predomislila i odbila.

Razlog zbog kog je Hrkalovićka upravo citirala Bukovskog je taj što je ovog američkog pisca uvek pratio glas eksplicitnog, ponekad i vulgarnog u književnom svetu. Njegova dela koja su u osnovi autobiografska u kojima opisuje probleme običnog čoveka. Čiji su glavi likovi osobnjaci, ljudi sa margine društva , ogrezli u porocima. 

Ko je bio Čarls Bukovski?

Američki pesnik koji je živeo u prošlom veku, smatra se jednim od nauticajnijih pisaca bitničke generacije.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Rođen je u Nemačkoj kao Hajnrih Karl, odrastao u vreme ekonomske depresije, a njegov otac koji je bio veoma strog i često nervozan gotovo uvek je svoj bes iskaljivao na njemu, redovno ga maltretirajući o čemu je bukovski i pisao. Zbog akni koje je dobio kao adolescent a koje su ostavile ožiljke po njegovom licu doprinele su tome da se još više oseća kao gubitnik te ubrzo vrlo rano se okreće alkoholu ali i knjigama. Umro je 1994.godine u 73 godini života od leukemije a sahranjen je u memorijalnom parku blizu njegove kuće u San Pedru. 

Njegovi romani i književni stil su i dalje veoma popularni a neka od najpoznatijih dela su:

  • Holivud,
  • Bludni sin,
  • Žene,
  • Zabeleške starog pokvarenjaka,
  • Palp,
  • Šekspir ovo nikad nije radio i drugi,

Da li se Hrkalovićka pronašla u nekim od romana ovog pisca, sigurno da jeste, te upravo zbog toga i svoje objave koje često deli na instagramu potpisuje sa nekim od citata Čarlsa Bukovskog.

Foto: Instragram/dijanahrkalovic
Dijana Hrkalović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading